SLOVENIJA ZIMA 2022

SLOVENIJA 2022 - NAJPOVOLJNIJE CENE

slovenija zima 2022

Republika Slovenija je primorska i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more.

Dobrodošli v Sloveniji

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Euro.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 00386 (pozivni za grad).

Pogledajte našu ponudu SLOVENIJA ZIMA 2022. Provedite zimu 2022 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SLOVENIJA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2022. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SLOVENIJA 2022. Naš program SLOVENIJA ZIMA 2022 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait