Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Neos Marmaras

Neos Marmaras je vrlo romantično mesto. Zahvaljujući fantastičnoj prirodi, Neos Marmaras privlači i one koji vole mirniji odmor. Međutim, u isto vreme Neos Marmaras je vrlo živo mestašce u kojem su uslovi za izlaske i dobar provod vrlo povoljni. Neos Marmaras je jedno od najpopularnijih turističkih mesta na poluostrvu Sitonija. Udaljenost od Soluna je 110 km, a od solunskog aerodroma 100 km.

Letovalište Neos Marmaras je idealno za porodice koje traže odmor i opuštanje, ali i za mlade goste željne provoda i zabave. Pored predivnih plaža i uvala, koje godinama unazad imaju plavu zastavicu, koju dodeljuje EU za čisto more, uređene plaže i okruženje, Neos Marmaras je poznat po bogatom noćnom provodu, mnogobrojnim kafićima, restoranima i tavernama koje čekaju na Vas… Najpoznatija plaža Neos Marmarasa počinje sa južne strane mesta - van grada, i proteže se do Porto Carasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.

Veliki turistički centar Neos Marmaras je kombinacija tradicionalnog gostoprimstva, raskošne lepote prirode, noćnog provoda i romantičnih šetnji. Neos Marmaras je mesto koje izuzetno podseća na Dalmatinsku obalu i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegov geografski položaj omogućava da do kasno boravite na plaži i uživate u predivnim zalascima Sunca iza ostrva Kelifos (kornjača).

Pogledajte našu ponudu NEOS MARMARAS 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust NEOS MARMARAS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika NEOS MARMARAS 2024. Naš program NEOS MARMARAS LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection