JAHORINA ZIMA 2023

JAHORINA - NAJPOVOLJNIJE CENE

jahorina 2022

U jugoistočnom delu Bosne i Hercegovine,  28 km jugoistočno od Sarajeva, Jahorina se uzdiže sa svojih 1,916 m nadmorske visine (vrh Ogorjelica), što je čini drugom po redu Sarajevskom planinom po visini. Za vreme Zimskih olimpijskih igara 1984. Jahorina je bila domaćin takmičenja u ženskom alpskom skijanju. Ova planina leži pod snegom od oktobra do maja. Prosečna visina snega je 106 cm. Jahorina garantuje tri do četiri meseca odličnog snega za skijanje godišnje. Kombinacija debelog snežnog pokrivača i sunčanog neba predstavlja raj za skijače i bordere.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija)
Zvanična valuta je Konvertibilna marka.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 00387 (pozivni za grad).

JAHORINA 2022 - PREUZMITE PDF CENOVNIKJahorina ZIMOVANJE 2023

Pogledajte našu ponudu JAHORINA ZIMA 2023. Provedite zimu 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust JAHORINA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika JAHORINA 2022. Naš program JAHORINA ZIMA 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš 

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait