Obaveštenja / Last minute
Obaveštenje: Od ponedeljka 21.08.2017. agencija će zbog godišnjih odmora raditi skraćeno i to radnim danima u terminu od 10-18h, a subotom od 10-14h.
   |   

AUSTRIJA ZIMA 2017

AUSTRIJA 2017 - NAJPOVOLJNIJE CENE

austrija zima 2016

Republika Austrija je država u centralnoj Evropi. Graniči se sa Nemačkom i Češkom na severu, Slovačkom i Mađarskom na istoku, Slovenijom i Italijom na jugu, Švajcarskom i Lihtenštajnom na zapadu i nema izlaz na more. Glavni grad je Beč. Jedna je od 10 najbogatijih zemalja na svetu po visini bruto domaćeg proizvoda, ima visokorazvijenu ekonomiju i visok životni standard. Sa ostalim alpskim zemljama, Austrija je najpoznatija evropska i svetska destinacija za ljubitelje zimskog odmora i skijanja.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Euro.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0043 (pozivni za grad).


WILLKOMMEN IN ÖSTERREICH

Odaberite željenu destinaciju u meniju sa leve strane.

Pogledajte našu ponudu AUSTRIJA ZIMA 2017. Provedite zimu 2017 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust AUSTRIJA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2017. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika AUSTRIJA 2017. Naš program AUSTRIJA ZIMA 2017 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija
Niš