Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Nesebar

Nesebar 2024 letovanje

NESEBAR 2024 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Nesebar je jedno od najstarijih mesta Balkana. Nalazi se na južnom delu Sunčevog brega, na lepom ostrvu koje je prevlakom spojeno sa kopnom. Nesebar je spoj tradicije i modernog sa davnim zdanjima helenističke epohe, uskim kaldrmisanim ulicama, malim trgovima sa galerijama, suvenirnicama, starim mehanama i modernim kafeima. U Nesebru se nalazi i 40-ak crkava iz vizantijskog perioda. Posebna atmosfera koja vlada na bugarksom primorju kao i srdačnost meštana šarmiraće vas zauvek.

Letovalište Elenite nalazi se usred slikovitog zaliva bugarskog južnog Crnomorja. Na 7 km severoistočno se nalazi Nesebar, a na 45 km Burgas. Kompleks Elenite uključuje dvo i trospratne vile i hotele Royal Bay, Royal park, Atrium beach i Andalusia beach. Usluga je all inclusive i svi vodeni sportovi, stoni tenis, fitnes, bilijar, streličarstvo i drugo uključeni su u cenu. Plaža je duga oko 800 m i poseduje ležaljke i suncobrane. More je čisto i postepeno postaje dublje. Letovalište je idealno za usamljeni odmor usred prirode.

 

Pogledajte našu ponudu NESEBAR 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust NESEBAR može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika NESEBAR 2024. Naš program NESEBAR LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection