Obaveštenja / Last minute
Zimovanje Bugarska 2018 - First minute ponuda Borovec i Bansko zima 2018. Veliki izbor hotela po najpovoljnijoj ceni, 7 polupansiona već od 65 eura.
   |   

TUNIS LETO 2017

TUNIS 2017 - NAJPOVOLJNIJE CENE

tunis 2017 letoTunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Graniči se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ograničen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe skoro da nema reka i jezera (ako ne računamo slana jezera - šotove). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gradovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa čine 99% muslimana, ostalo su hrišćani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane, i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Tuniški Dinar.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 00216 (pozivni za grad).

 CENOVNIK JE U MENIJU SA LEVE STRANE.

مرحبابكفيتونس

tunis 2017 mapa

Pogledajte našu ponudu TUNIS 2017. Provedite LETO 2017 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust TUNIS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2017. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika TUNIS 2017. Naš program TUNIS LETO 2017 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.