Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Ostrvo Lefkada, četvrto je najveće ostrvo u sklopu Jonskih ostrva, posle Zakintosa, Kefalonije i Krfa. Glavni grad Lefkade je Lefkas koji se nalazi na severoistoku ostrva Lefkada, i njegovo stanovništvo živi uglavnom od poljoprivrede i turizma. Lefkadu pored izuzetno lepih plaža i prirode ukrašavaju prelepa mala sela koja se spuštaju niz padine planina u obliku amfiteatra. Najinteresantnija mesta su LefkasNidriVasilikiAgios NikitasKalamaciSivota. Iz mesta Nidri može se otploviti na satelitska ostrvca Madouri, Sparti, Skorpidi Skorpios. Najveće u ovoj grupi ostrvaca je Meganisi. Ostrvce Skorpios je u posedu porodice Onazis. Lefkada je idealno mesto sa kojeg se mogu obići sva Jonska ostrva. Lefkada je ostrvo bujne vegetacije, nesvakidašnjih plaža, prelepih trgova, mesto gde se susreću istorija i tradicija, kontrast starog i novog, pogodno mesto za odmor, ali ukoliko ste ljubitelj noćnog života Lefkada Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ono po čemu ćete zasigurno pamtiti Lefkadu je šarenilo boja koje se stapaju u očaravajuće tirkizno more što je dovoljan razloga da se iznova vratite. Četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga, nalazi se između Krfa i Kefalonije. Samo ostrvo Lefkada je veoma specifično, prvo zbog same činjenice da vam nije potreban trajekt da do njega dođete, jer je sa kopnom spojeno plutajućim pokretnim mostom dužine 50m, što je značajna ušteda za vaš budžet. Ostrvo Lefkada vam nudi: nenadmašne peščane plaže, kao što su EgremniPorto Kaciki, Katisma, Jalos, Milos (neke od njih se nalaze i na listi najlepših plaža sveta)
Nidri, turističko letovalište na jugoistoku ostrva, udaljeno oko 15 km od grada Lefkas krasi duga, prostrana, šljunkovita plaža, gradska luka kroz koju se proteže šetalište sa velikim brojem taverni, barova, restorana, prodavnica suvenira.... Šarenolika i bogata ponuda učinila je da Nidri postane jedno od najpopularnijih letovališta na ostrvu koje živi tokom cele godine.

Pogledajte našu ponudu LEFKADA 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust LEFKADA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika LEFKADA 2024. Naš program LEFKADA LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection