Pon-Pet: 09:00 - 17:00

Sub: 10:00 - 14:00

Ipsos - Vile Minas Lux, Elena i Michalis

Krf Ipsos 2023 letovanje - Vile Minas Lux, Elena i Michalis

IPSOS LETO 2023

IPSOS 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

VILE MINAS LUX, ELENA I MICHALIS

IPSOS se nalazi severno od Dasije, na oko 15 km od grada Krfa. Posebno je omiljen među mladim svetom zbog neiscrpnih mogućnosti za noćni život i zabavu. Šljunkovita plaža dužine oko 1600 metara nagrađena je plavom zastavicom za čistoću vode. Sportovi na vodi, poput surfovanja i skijanja na vodi, spadaju u najpopularnije aktivnosti na Ipsosu. Sa ovog dela ostrva pruža se i lep pogled na kopneni deo Grčke, obalu Albanije, ali i na okolne brežuljke pod maslinama i na najviši vrh Krfa - Pantokrator. Veliki broj taverni, restorana i kafića nalazi se uz samu obalu i pruža mnogo mogućnosti za zabavu.

 

Vila Minas Lux

Ime mesta: Krf - Ipsos/Pirgi
Ime vile: vila Minas Lux
Opis vile i lokacije: Vila Minas lux se nalazi 150 m od mora. Poseduje 5 komforno nameštenih duplex apartmana. Vila poseduje bazen sa ležaljkama i barom. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i opremljeni su ležajevima za navedeni broj gostiju. Zatvoreno dvorište vile samo za goste vile. Komarnici u svim sobama.
Sadržaj soba: Sobe raspolažu čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, aspiratorom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje...
Struktura soba: duplex apartman – četvorokrevetni (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog petog ležaja) u prizemlju, i na drugom spratu sa pogledom na bazen.
Parking: Parking u neposrednoj blizini vile.
Internet: Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta: 5 € po danu.
Naš komentar: To je jedna od boljih vila na Krf-u. Vila ima idealnu lokaciju. Nalazi se blizu plaže i centra grada čista je i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Ipsos/Pirgiju. Vila ima ostavu za stvari i prilikom smene postoji zajednički toalet koji mogu da koriste dok čekaju povratak.
Koordinate za GPS navigator: 39.705801, 19.841589
 
 

CENOVNIK U PRIPREMI

 

 
Cene označene zvezdicom nemaju umanjenje za sopstveni prevoz.
Cene u tabeli predstavljaju cene u sezoni po osobi, gde je minimum plativih osoba po apartmanu naznačen u prvoj koloni tabele.
U cenu je uračunat najam za 10 noćenja (11 dana), prevoz i trajekt povratna karta.
Sobe se čiste i posteljina se menja pri smeni turista. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu), kao i da poštuju kućni red. Najraniji ulazak u sobe na dan dolaska je u 14:00h, a najkasniji izlazak iz soba poslednjeg dana boravka je do 09:00h. Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
 

Vila Elena

 
Ime mesta: Krf - Ipsos/Pirgi
Ime vile: vila Elena (nije vila ElenI)
Opis vile i lokacije: Vila Elena se nalazi 390 m od plaže, tačnije na 5-7 minuta hoda od plaže.
Elena raspolaže sa dve zgrade: Elena 1, bliže ulici i Elena 2; iza prve zgrade.
Vila poseduje 16 dvokrevetnih trokrevetnih studija kao i jedan četvorokrevetni apartman. Oni se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.
Sadržaj soba: Sobe raspolažu čajnom kuhinjom (sa rernom) i osnovnim posuđem, aspiratorom, frižiderom, kupatilom, terasom sa pogledom na ulicu (Elena I) i pogledom na travnjak-dvorište (Elena II), i klima uređajem.
Parking: Parking je ispred vile.
Struktura soba: studio – dvokrevetni, trokrevetni studiji na visokom prizemlju i prvom spratu. Četvorokrevetni apartman na prvom spratu.
Internet: Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
Gps koordinate:
Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta: 5 € po danu.
Naš komentar: Vila je u mirnom i tihom delu sa svojim dvorištem (preporučujemo porodicama sa decom i omladini).
 
 

CENOVNIK U PRIPREMI

 

Cene u tabeli su izražene po OSOBI u eurima - plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti
Cene označene zvezdicom nemaju umanjenje za sopstveni prevoz.
Cene u tabeli predstavljaju cene u sezoni po osobi, gde je minimum plativih osoba po apartmanu naznačen u prvoj koloni tabele. U cenu je uračunat najam za 10 noćenja (11 dana), prevoz i trajekt povratna karta.
Sobe se čiste i posteljina se menja pri smeni turista. Na pola boravka gosti dobijaju čistu posteljinu, koju sami nameštaju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu), kao i da poštuju kućni red. Najraniji ulazak u sobe na dan dolaska je u 14:00h, a najkasniji izlazak iz soba poslednjeg dana boravka je do 09:00h. Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
 

Vila Michalis

 
Ime mesta: Krf - Ipsos/Pirgi
Ime vile: vila Michalis
Opis vile i lokacije: Vila Michalis se nalazi 250 m od mora. Poseduje 20 prostranih - nameštenih dvokrevetnih studia. Oni se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i opremljeni su ležajevima za navedeni broj gostiju. Postoji mogućnost ubacivanja dodatnog pomoćnog ležaja i tada bi bili 1/2+1 std.
Sadržaj soba: Studiji su standardno opremljeni sat tv, čajnom kuhinjom (sa rernom) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom kao i terasom sa garniturom za sedenje.
Struktura soba: studio – dvokrevetni - 2 singla ležaja (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog petog ležaja) u prizemlju, prvom i na drugom spratu.
Parking: nema sopstveni parkig, ali ispred vile ima mesta za nekoliko vozila.
Internet: Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Vila nije klimatizovana. Na drugom spratu 4 std nemaju terasu, ali su prostrani.
Naš komentar: Vila takođe ima dobru lokaciju, veoma je povoljna te je naša preporuka za smeštaj u Ipsos/Pirgiju.
Koordinate za GPS navigator: 40.705653 23.696964.
 
 
 

CENOVNIK U PRIPREMI

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

· Najam apartmana (studija) od 11 dana (10 noćenja) po osobi;
· Prevoz iz Niša (za ostala mesta - doplata prema cenovniku prevoza) po osobi;
· Predstavnik agencije organizatora ili ino partnera na destinaciji;
· Turistički pratioc puta;
· Troškovi organizacije.
. trajekt povratna karta
 
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
· Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Preporučuje se, jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja kao uslov prelaska granice. Polise možete kupiti kod predstavnika osiguravajućih kuća na šalteru agencije. Cene su prema tarifi osiguravajuće kuće i dobijaju se u agenciji. Podležu promenama koje zavise od promena tarifa osiguravača. Osiguranje je u vidu medicinske i putne asistencije po uslovima – standard (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti prilikom uplate osiguranja);
· Fakultativni izleti i ulaznice;
· Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu;
· Boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018.godine i koja iznosi za privatan smeštaj 0.5€ dnevno po sobi/apartmanu; Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta (na recepciji apartmana ili predstavniku).

POGODNOSTI ZA DECU:
· Dete do 2 godine u pratnji 2 odrasle osobe besplatno (nema sedište u autobusu, i nema sopstveni krevet);
· Dete 2-10 god., ukoliko deli krevet sa odraslom osobom plaća samo prevoz i ima sedište u autobusu (doplate za polaske iz gradova plaćaju se u celosti). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni;
· Dete 2-10 god. ima popust 10 € ukoliko koristi sopstveni ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
· 2 deteta koja koriste zajednički ležaj: plaćaju 1 punu cenu aranžmana, a drugo dete plaća samo prevoz (imaju 1 zajednički ležaj, a 2 sedišta u autobusu), (doplate za polaske iz gradova plaćaju se u celosti). Uslov je da svi ostali kreveti u apartmanu budu popunjeni;
· Primer: Besplatno je u: Std1/2 - dete kao 3.osoba; Std1/3 - dete kao 4.osoba; App1/4 - dete kao 5.osoba.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
· Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
· Plaćanje u celosti uz ostvarivanje popusta iz akcija i first minute ponude;
· 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 20 dana pre putovanja;
· 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2022. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo; čekovi se datumiraju na 5. 10. ili 15. u mesecu);
· 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2022. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo). Agencija daje putniku obrazac administrativne zabrane, a putnik je u roku od 2 dana u obavezi da donese overen primerak adm. zabrane. Agencija zadržava pravo da bira poslodavca klijenta sa kim će potpisati ugovor);
· potrošački krediti banaka od 12 – 24 meseca uz dobijanje profakture od agencije.
 
DOPLATE:
· rezervacija mesta u autobusu 10€ po sedištu, (pod uslovom ako već to mesto nije popunjeno);
· za 1/1 sobu doplata 70 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 sobu i putnik ima jedno sedište u autobusu;
· za klima uređaj – 50 € za svih 10 dana po sobi ili 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta;
· za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 10 € dnevno po osobi.
 
 
PREVOZ: Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka. Cene date u tabeli su u € - plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke.
POPUSTI: Deca od 2 do 12 god. ostvaruju popust od 20 € i imaju svoje sedište, osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 5 €; Deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Beograd, (ostala mesta) - Niš
Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u najavljeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.
2.-11. dan: Odabrano letovalište
Dolazak, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studia-apartmana (deset noćenja) ili odabrane usluge u hotelu.
12. dan: Odabrano letovalište - Niš
Napuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama na granicama i Free shop-u. Usputna zaustavljanja.
13. dan: Dolazak u Niš na mesto polaska - Beograd (ostala mesta).Dolazak na mesto polaska

UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA smeštajnih jedinica:
· STUDIO(Std) ima jednu prostoriju sa odgovarajućim ležajevima prema opisu, opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom i osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
· APARTMAN(App) ima dve vratima odvojene prostorije (kuhinja je jedna od njih), sa odgovarajućim ležajevima prema opisu, opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom, osnovnim posuđem, TWC i balkon ili terasu.
· DUPLEKS(DPLX) APARTMAN ima opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne) sa frižiderom, osnovnim posuđem koja se nalazi u zasebnoj prostoriji, odvojenoj vratima, dve zasebne sobe sa ležajevima navedenim u opisu, TWC i balkon ili terasu. Brojka uz oznaku Std, App ili Dplx označava maksimalni broj osoba koje se mogu smestiti u datu smeštajnu jedinicu, ali takođe označava i minimalni broj kreveta koji treba platiti.
· Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm., veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm.

NAPOMENE:
· Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
· Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.
· Putnik je u obavezi da prihvati bez pogovora (izuzev putnika koji su izvršili doplatu za rezervaciju sedišta u autobusu), broj sedišta u autobusu koji mu je dodeljen u rasporedu sedenja putnika, a koji mu saopšti pratilac na polasku. Broj sedišta u odlasku ne znači da će biti isti broj sedišta i u povratku.
· Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno.
· U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih.
· Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti...
· Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima.
· Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
· Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije(krađe, gubitk, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Vip Tours, licenca OTP 20/2013
Big Star Travel je ovlašćeni posredni

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo