Nova godina 2022

Doček Nove 2022 godine, autobuski prevoz iz Niša

Dok se spremate za Doček Nove 2022. godine, treba da znate da je Nova godina praznik koji se dočekuje širom sveta. Za razliku od Božića, koji je verski praznik, Nova godina je čista astronomija. U ljudskoj prirodi je da traži razlog za slavlje, ali Nova godina to definitivno jeste. Veoma je važan i taj osećaj kraja i početka, kada sabiramo kakva nam je bila godina koja je na izmaku i da želimo drugima i samima sebi sve najbolje u nastupajućoj, "novoj".

Nekima je Nova godina dan "kao i svaki drugi", dok je drugima to "najluđa noć". Kakav god da je vaš stav, želimo vam srećnu i uspešnu Novu 2022. godinu!

nova godina 2022

Pogledajte našu ponudu NOVA GODINA 2022. Provedite Novogodišnju noć uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust neka Evropska metropola može biti vaša sledeća destinacija za DOČEK NOVE 2022 GODINE. Kao i uvek očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih Novogodišnjih aranžmana iz cenovnika. Naš program NOVA 2022 GODINA pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait