Obaveštenja / Last minute
LETOVANJE GRČKA 2018 - FIRST MINUTE PONUDA LETO 2018 - VELIKI IZBOR HOTELA I VILA U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ZA LETOVANJE 2018.
   |   

KRSTARENJA 2017

Plovidba morima i rekama je fascinantno iskustvo, ali samo na brodu koji pruža vrhunsku udobnost i uslugu. Izaberite Vaše krstarenje iz snova. 

Poslednjih godina, došlo je do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova-kruzera, naročito u tehničkoj sigurnosti plovidbe i navigacije. Nastali su Kruzeri - ploveći hoteli koji mogu da ugoste i preko 5000 putnika. Posada, koja broji i preko 2000 osoba, brine se da ugodi i najzahtevnijim gostima na krstarenjima.

krstarenja

U našoj ponudi su putovanja brodovima koja su remek dela u tehnici, navigaciji, udobnosti, usluzi, ekološkom očuvanju mora, a na kojima će vam se pružiti vrhunsko iskustvo posade u nautičkoj i uslužnoj delatnosti da bi sa sobom poneli nezaboravno sećanje sa krstarenja bilo kojim morima sveta.

Naše ljubazno i kvalifikovano agencijsko osoblje uvek će vam pomoći u odabiru krstarenja, oslanjajući se na vaše želje koje će pretopiti u pravi izbor brodara i itinerera krstarenja.

Izborom krstarenja, vi dobijate smeštaj i hotelsku uslugu najluksuznijih hotela na svetu sa ekskluzivnom gastronomskom ponudom.

Posada koja se brine o svakom detalju kako bi vama u svakom minutu dana i noći bilo najudobnije, od polaska do sigurnog povratka kući.

Tokom krstarenja čeka vas spektakularna zabava i bogat izbor sadržaja za opuštanje, spa tretmana i sportskih aktivnosti. Ovakvu udobnost posada će pružiti svim gostima bez obzira na starost, po ceni koja mami osmeh na lice.

Izaberite idealno krstarenje za Vas!

SJAJ JESENJEG MEDITERANA - 12.11. - 18.11.2017. - od 219€

SJAJ JESENJEG MEDITERANA

Polazak iz Beograda - 12. Novembar 2017.  paket aranžman autobus + brod  (7 dana, 4 noćenja) 

Italija - Španija - Francuska

  Savona - Barselona -  Marsej - Sanremo - Nica – Ez – Monako Đenova

 

PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan, 12. nov.  NEDELJA : BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda sa parkinga 25.maj u 16.00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obaveznih carinskih formalnosti.

2.dan, 13. nov.  PONEDELJAK :  SAVONA -  Italija

Dolazak u Savonu. Po dolasku  slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ukrcavenje na brod Costa Favolosa oko 12.00h. Slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorijama. Uživanje u brodskim aktivnostima. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 16.30h Večera. Noćenje. PLOVIDBA..

 

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

1. dan

Ponedeljak,13.nov.

Savona – Italija

-

16:30

2. dan

Utorak, 14. nov.

Barselona – Španija

13:00

19:00

3. dan

Sreda, 15. nov.

Marsej – Francuska

09:00

19:00

4. dan

Četvrtak, 16. nov.

Savona – Italija

09:00

-

 

 3.dan, 14. nov.  UTORAK :   BARSELONA  - Španija

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Pristajanje broda u luku oko 13.00h  Mogućnost fakultativnog izleta u Barselonu. Od znamenitosti Barselone svakako treba videti: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine - zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, Gotska četvrt...  Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 19 h. Večera, slobodno vreme. Noćenje.                                                                                                    

4.dan, 15. nov.  SREDA : MARSEJ - Francuska

Pristajanje broda u luku oko 09.00h -  Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog obilaska Marseja. Ova poznata luka i drugi po veličini grad u Francuskoj oduševiće svakog posetioca srednjovekovnim građevinama, uličnim pejzažima i dinamičnim duhom, bazilika “Notre Dame de la Grade” i nekadašnji zatvor poznat kao francuski Alkatraz. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Isplovljavanje broda predviđeno je za 19.00 h Večera, slobodno vreme. Noćenje.

5.dan,  16. nov.  ČETVRTAK : SAVONA – SANREMO,  Italija

Brod uplovljava u luku oko 09.00 h. Nakon doručka napuštanje broda. Nastavak puta prema Sanremu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost Fakultativnog izleta: Nica - Ez - Monako. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope. Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv andjela, Engleska promenada, hotel Negresko, Ruska crkva, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta prema mestu Ez i poseta jednoj od najčuvenijih parfimerija. Posle kratke pauze polazak za Kneževinu Monako i obilazak druge najmanje države na svetu. Okeanografski muzej, botanički vrt princeze Grejs, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama počivaju princeza Grejs Keli i princ Renije III, Tvrdjava Monaka, Prinčev dvor...slobodno vreme. Nakon pauze povratak u Sanremo. Noćenje.

6.dan,  17. nov.  PETAK: Sanremo – Đenova, Italija

Doručak. Napuštanje hotela i nastavak puta prema Đenovi. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: kuća Kristofera Kolumba, katedrala Sv. Lorenca, akvarijum... Slobodno vreme.  Nastavak puta  ka Beogradu sa pauzama radi odmora.

7.dan,  18. nov.  SUBOTA : Beograd, Srbija

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Cena: 219 €

CENA ARANŽMANA  OBUHVATA:

 • Krstarenje (4 dana/3noći) kruzerom Costa Favolosa na relaciji Savona (Italija) – Barselona (Španija) - Marsej (Francuska) -– Savona (Italija);
 • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama unutrašnje  kategorije IC tokom krstarenja;
 • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok i ponoćna zakuska).  Svi obroci se služe ili po  sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
 • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne tipove živih muzika, disko club, karaoke...
 • Korišćenje bazena, fitnes sale, džoging staze i hidromasažne kade (jacuzzi) na lido palubi;
 • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;
 • Jedno noćenje u gradu Sanremo u hotelu 3* u 1/2 sobama sa doručkom;
 • Prevoz turističkim autobusom minimum 20 sedišta (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu;
 • Uslugu vodiča –  tokom putovanja;
 • Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Obavezne lučke takse (90 €) koje se plaćaju prilikom uplate aranžmana;
 • Obavezne napojnice koje se plaćaju na brodu i iznose 30 € po odrasloj osobi, deca mlađa od 4 godine ne plaćaju napojnice, deca od 4 do 14 godina plaćaju 50% iznosa.;
 • Obavezno Međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana u iznosu od 1.213 rsd za uzrast od 18-70 god,  deca do 18. god imaju  popust 50%, lica iznad 70. god 2.426  rsd. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta a refundacija se vrši po povratku, kod osiguravajuće kuće.
 • Pića na brodu, uključujući i vodu za piće, osim vode i napitaka tokom doručka s kojim se putnici sami poslužuju iz termosa u restoranu  u kom se poslužuju obroci po sistemu bifea;
 • Svakodnevne fakultativne izlete u organizaciji Brodara (informacija na info desk-u broda);
 • Programe  u posebnom prostoru na brodu Costa Samsara Spa,gde putnici mogu da se opuste uživajući u raznim  vrstama  masaža, turskom kupatilu, sauni, hidromasažnim kadama...
 • Korišćenje sportskog terena na brodu;
 • Korišćenje mini bara u kabini i hotelima;
 • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini);
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...
 •   Gradska turistička taksa u hotelu kategorije tri zvedice: 1,50 evra po osobi i po noćenju (plaćanje je isključivo na recepciji hotela)

 POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 kabinu na brodu  50% u unutrašnjoj kabini Clasic;
 • Doplata za balkonsku kabinu Clasic   130€ po osobi;
 • Dete(-ca) od 2 do 18 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 60  € u unutrašnjoj kabini od cene aranžmana  i ima sedište u autobusu, krevet u trokrevetnoj, odnosno četvorokrevetnoj kabini na brodu i trokrevetnoj odnosno četvorokrevetnoj sobi u hotelu.
 • Popust za sopstveni prevoz 50 €;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

GOTOVINSKI:

 • Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

NA RATE:

 • Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
 • Uplata avansa od 40% aranžmana ostatakkreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS BRODA:

Brodska kompanija:         Costa Croisere

Brod:                                     Favolosa;             

Godina izgradnje:              2011.god;            

Dužina:                                 290,2 m;              

Broj putnika:                       3.800;   

Broj paluba:                        13 putničkih;

Sadržaji broda:  5 restorana, 13 barova, 4D bioskop, ,  wellness, fitnes sala, sauna, tursko kupatilo,  jakuzzi kade, zatvoren bazen sa staklenim pokretnim krovom, kompleks glavnog bazena, višenamenski sportski teren i  staza za trčanje na otvorenom. Teatar, Casino, disko klub, deo za internet, simulator formule 1...

Izvor: http://www.costacruise.com/usa/costa_diadema.html

NAPOMENE:

 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara Costa Croisere (Posebni uslovi o putovanju);
 • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po
  međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika morima;
 • Na moguće doplate za gorivo, primeniće se opšti uslovi Brodara Costa Croisere;
 • Ako gosti u vreme ručka koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, Brodar neće poslužiti ručak;
 • Svakapromena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika  
  Agencije nepredstavlja izmenu ugovorenog programa;
 • Organizatorputovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u 
  zavisnosti odobjektivnih okolnosti);
 • Sviputnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima 
  plaćanja,uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i posebnim 
  uslovima  plovidbebrodara Costa Croisere ;
 • Deci do 6 meseci starosti nije dozvoljen boravak na brodu;
 • Putnicima koj koriste sopstveni prevoz, nismo u mogućnosti da pružimo razgledanje gradova kod autobuskog dela
  prema programa;
 • Sviputnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju;
 • Za svefakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;
 • U slučajunedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije
  5 dana pre polaska;
 • Napomenevezane za raspored sedenja u autobusu: Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u
  autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući
  u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate;
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
  dobijenih od strane zaposlenih Agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima
  zaključenih ugovora o putovanju;
 • Program je rađen na bazi minimum 40 putnika;
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava.
 • Program br. 2 od 01.10.2017.

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava
pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Supernova, licenca OTP 343/2010.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

 

REČNO KRSTARENJE - REGENZBURG - BEČ - 28.10. - 04.11.2017. - od 199€

REGENZBURG – BEČ

Polazak iz Beograda - 28. oktobra 2017.
      paket aranžman,  autobus + brod  (8 dana, 6 noćenja)

PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan, 28. okt.  SUBOTA: BEOGRAD – Srbija

Polazak autobosa iz Beograda parking 25. maj. u 18.00h. Vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti

 1. dan, 29. okt.  NEDELJA: REGENZBURG – Nemačka

Dolazak u Regenzburg u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ukrcavanje na brod “River Navigator”  oko 14.00h. Nakon smeštaja u kabine, obilazak broda i upoznavanje sa posadom uz piće dobrodošlice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Večera. Večernji program. Noćenje

 1. dan, 30. okt.  PONEDELJAK: REGENZBURG - Nemačka

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa  gradom: Regensburška katedrala, Kameni most, Protestanska crkva, crkva Sv. Georga i Afre, spomenik Don Huana od Austrije... A svakako treba posetiti i jedan od mnogobrojnih kafea. Povratak na brod. Ručak. Brod isplovljava iz luke oko 14.00h. Plovidba ka mestu Pasau. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

Nedelja. 29. okt.

Regenzburg-Nemačka

 

-

Ponedeljak,  30. okt.

Regenzburg-Nemačka

-

14:00

Utorak, 31. okt.

Pasau-Nemačka

07:00

22:00

Sreda,  01. nov.

Linc-Austrija

07:00

22:00

Četvrtak, 02. nov.

Melk-Austrija

07:00

12:00

Četvrtak, 02. nov.

Dirštajn-Austrija

15:00

22:00

Petak, 03. nov.

Beč-Austrija

05:00

-

Subota, 04. nov.

Beč-Austrija

-

 

 

4.dan, 31. okt.  UTORAK :  Pasau - Nemačka

Brod pristaje u luku u Pasau oko 07.00h. Doručak. Slobodno vreme za razgledanje grada. Predlažemo obilazak Katedrale Sv. Stefana u kojoj su smeštene najveće katedralne orgulje sveta, Oberhaus muzej u zamku Veste Oberhaus, koji je jedan od najvećih očuvanih utvrđenja Evrope odakle se pruža veličanstven pogled na grad, Rimski muzej „Kastell Boiotro“, Eparhiski muzej i katedralna riznica, Muzej stakla…. Povratak na brod. Ručak. Večera. Slobodno vreme. Brod isplovljava u 22.00 h. Nastavak plovidbe prema Lincu. Noćenje.

5.dan, 01. nov.  SREDA :  Linc - Austrija

Brod pristaje u luku u Lincu oko 07.00h. Doručak. Slobodno vreme za razgledanje grada. Linc je treći po veličini grad u Austriji i prestonica kulture 2017. godine. Ne poropustite da posetite Mariendom, najveću crkvu u Austriji, „Hauptplatz“ najveći gradski trg u Evropi, Crkvu Sv Martina – najstariju Austrijsku crkvu, Zamak Linc, „Mozarthaus“ – Kuća grofa Tuna u kojoj je Mocart komponovao svoju „linc Sinfoniju“, „Postlingbergbahn“ najstariju železničku trasu u Evropi, vožnja traje 16 minuta a prelazi se visinska razlika od 255 metara, Muzej moderne umetnosti. Svakako treba probati čuvenu „Linzer“ tortu... Ručak. Mogućnost fakultativnog izleta za Salzburg. Rodni grad čuvenog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta: Palata i vrtovi Mirabel, Katedrala, kuća u kojoj je rođen Volfgang Amadeus Mocart, čuvena gotska trgovačka ulica Getrajdegase, tvrđava Hohensalzburg. Slobodno vreme. Povratak na brod.Večera. Brod isplovljava iz luke oko 22.00h I nastavlja plovidbu ka Melku. Noćenje.

6.dan, 02. nov.  ČETVRTAK : Melk, Dirštajn - Austrija

Brod pristaje u luku grada Melk oko 07.00h. Doručak. Slobodno vreme za obilazak gradića I čuvene Benediktanske opatije koja se nalazi na uzvišenju iznad Dunava i predstavlja najznačajniju baroknu građevinu ovog dela Evrope. U okviru manastira nalazi se Mermerna dvorana, Kraljevsko stepenište, čuvena biblioteka sa preko 100.000 kniga i muzej posvećen ovoj opatiji. Povratak na brod. Brod isplovljava iz luke u 12.00h. Nastavak plovidbe ka gradiću Dirštajn. Ručak. Brod pristaje u liku oko 15.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak malenog sela u čijem zamku je nekada bio zatočen Ričard Lavlje Srce. Grad se nalazi u Vahau dolini koja je na Uneskovoj listi. Povratak na brod. Večera. Brod isplovljava iz luke oko 22.00h. Nastavak plovidbe ka Beču. Noćenje.

 1. dan, 03. nov.  PETAK : Beč - Austrija

Brod pristaje u luku oko 05.00h. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa glavnim gradom Austrije. Posetite: ‘’Bečki Ring'', Trg Marije Terezije, Dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom.  Mogućnost fakultativnog izleta u dvorac Šenbrun, nekadašnju letnju rezidenciju Habzburške dinastije. Ručak. U večernjim satima mogućnost fakultativne posete koncertu klasične muzike (Mozart–Strauss)  u „Auersperg Palace-u. Povratak na brod. Večera. Noćenje.

 1. dan, 04. nov.  SUBOTA : Beč - Austrija

Doručak. Napuštanje broda oko 09.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd oko 14.00h. Voznja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

CENE aranžmana u € po osobi

Kabina na donjoj palubi (Low Deck)

199

Kabina na glavnoj palubi (Main Deck) 

225

Kabina na srednjoj palubi (Middle Deck)

250

Kabina na gornjoj palubi (Upper Deck)

275

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Krstarenje (7 dana/6 noći) brodom „River Navigator“   na relaciji: Regenzburg (Nemačka) -  Pasau (Nemačka) – Linc (Austrija) – Melk (Austrija) – Dirštajn (Austrija) - Beč (Austrija);
 • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama  tokom krstarenja;
 • Puni pansion (doručak , ručak, večera, popodnevni čaj i keks). Doručak po principu otvorenog bufe-a, ručak i večera se služe  po  sistemu izbornog menija (četiri ganga);
 • Kapetanova gala večera(jednom u toku krstarenja izborni meni i aperitiv piće);
 • Zabavni i muzički program tokom krstarenja;
 • Besplatna kafa, čaj, voda 24h u brodskom baru;
 • TV sa satelitskim kanalima u kabinama
 • Besplatan Wi-Fi internet pristup na celom brodu;
 • Večernji snack (krekeri, kanapei i slicno) – servirano u Baru oko 22.30h.
 • Prevoz turističkim autobusom minimum 20 sedišta (audio, A/C) na datoj relaciji po programu;
 • Troškove organizacije putovanja. 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 •     ·Obavezne lučke takse (120 €) koje se plaćaju prilikom uplate aranžmana;
 • Obezne napojnice u iznosu od 50 € po osobi po krstarenju plaćanje na brodu, deca do 7 godina ne plaćaju napojnice;
 • Obavezno Međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana u iznosu od 1.020 rsd za uzrast od 18-70 god,  deca do 18. god imaju  popust 50%, lica iznad 70. god  2.041 rsd. Plaća se u agenciji.
 • Pića na brodu,  osim vode za piće i filter kafe  s kojim se putnici sami poslužuju iz termosa u restoranu;
 • Fakultativni izlet u organizaciji Brodara (Koncert klasične muzike i Šenbrun u Beč-u);
 • Fakultativni izlet za Salzburg;
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, kupovine u brodskim prodavnicama.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 kabinu na brodu  50 €;
 • Dete  do 12 godina u pratnji jedne punoplatežne osobe ostvaruje popust od 50  €od cene aranžmana i ima sedište

     u autobusu, krevet u dvokrevetnoj kabini na brodu;

 • Popust za sopstveni prevoz 50 € po osobi;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 •  plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

      GOTOVINSKI:

 • prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

      NA RATE:

 • uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
 • uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate;
 • cena je garantovanasamo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS BRODA:

Brodska kompanija:         CruiseAway ApS

Brod:                                     MS River Navigator;          

Godina izgradnje:              1999.god, renovirana 2013. god;  

Dužina:                                  110 m;  

Broj putnika:                       130;       

Broj paluba:                        4 putničke;

Sadržaji broda:  Panoramski restoran, panoramski kafe, fitnes sala, biblioteka, soba za kartanje, lobi sa recepcijom, dek za sunčanje, prodavnica na brodu, frizerski salon, prostor za pušače.

Izvor: https://www.riuscruises.com/river-boat/ms-river-navigator-270.html

NAPOMENE:

 •        Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara CruiseAway ApS  (Posebni uslovi o putovanju);
 • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti
  po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika rekama;
 • Ako gosti u vreme ručka koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, Brodar neće poslužiti ručak;
 • Svakapromena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika  
   agencije nepredstavlja izmenu ugovorenog programa;
 • Organizatorputovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu 
  u zavisnosti odobjektivnih okolnosti);
 • Sviputnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, 
  uslovima plaćanja,uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja kao i posebnim uslovima plovidbe brodara CruiseAway ApS;
 • Sviputnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju;
 • Za svefakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;
 • U slučajunedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je
  najkasnije 5 dana pre polaska;
 • Raspored sedenja u autobusu pravi se po redosledu prijave;
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,  
  dobijenih od strane zaposlenih agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu
  sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;
 • Program je rađen na bazi minimum 20 putnika;
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava.
 • Program br. 1 od 21.09.2017.

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010. I brodara CruiseAway

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Supernova, licenca OTP 343/2010.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.