Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Flixbus

Flixbus

Otkrij Evropu sa Flixbus jeftinim autobuskim kartama

Uskoči u jedan od naših zelenih autobusa i putuj čitavom Evropom. Izaberi svoje putovanje iz naše velike mreže; sa preko 300.000 svakodnevnih linija do preko 2,000 destinacija u 28 evropskih zemalja, zaista možeš da istražiš Evropu!

Planiraš da kreneš na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučuješ da posetiš neki grad? Ili ideš na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo te od tačke A do tačke B po nepobedivoj ceni. Sa našim autobuskim putovanjima možeš da izabereš između Francuske, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske ili Hrvatske! Da ne pominjemo Švedsku, Dansku, Luksemburg, Sloveniju i Austriju – FlixBus pruža putovanje koje želiš i kada želiš!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne moraš da brineš ni o čemu. Možeš da planiraš svoje putovanje autobusom i uskočiš u autobus osećajući se potpuno opušteno.

Tvoja FlixBus usluga

Big Star Travel ima odličnu saradnju sa kompanijom Flixbus. Njihov smo vodeći partner u ovom delu Srbije. Naš cilj je da ti ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Ako ti i dalje treba pomoć, naše ljubazno osoblje korisničke službe će ti rado pomoći da rešiš sve probleme ili nedoumice koje imaš!

Kupi povoljne autobuske karte na jednom od FlixBus prodajnih mesta ili direktno od vozača. Tvoja karta je garancija za udobno sedište u autobusu. Piće i grickalice takođe možeš da kupiš kod naših ljubaznih vozača i koristiš besplatan Wi-Fi i utičnice – u svakom našem autobusu! Možeš da surfuješ internetom, gledaš filmove i ostaneš na vezi tokom čitavog putovanja.

Uštedi sa FlixBus-om! Uštedi novac sa našim nepobedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedi vreme zahvaljujući našem detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima i sačuvaj životnu sredinu, jer je putovanje autobusom ekološki najprihvatljiviji vid transporta. Bilo da sa FlixBus-om putuješ u Berlin, Prag, Milano, Pariz ili Frankfurt, uvek putuješ zeleno!

flixbus big star travel

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection