Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Drač 2024 letovanje

DRAČ 2024 - NAJPOVOLJNIJE CENE

drac letovanje
 
Drač se nalazi na severu Albanije, 34km od Tirane. Predstavlja najznačajniju luku i najstariji grad u Albaniji, sa istorijom dugom preko 3000 godina. Upravo zbog toga obiluje kulturno – istorijskim spomenicima koji zavređuju pažnju turista.
Danas je Drač grad sa 120.000 stanovnika i turistički centar sa novnoizgrađenim hotelima i ugostiteljskim objektima, kao i svim ostalim praećim turističkim sadržajuma. Drač je idealan za poridice sa decom, ali i za mlade koji vole provod i noćne klubove. Najpoznatije plaže su kod Rta Rodon i u zalivu Lazli. Tokom leta svako veče se na plažama organizuju žurke na kojima nastupaju DJ-evi, tako da je ovaj grad idealan za mlade.
 
Pogledajte našu ponudu ALBANIJA 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ALBANIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ALBANIJA 2024. Naš program ALBANIJA LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection