Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Zakintos je treće po veličini ostrvo u Jonskom moru. Zakintos se prostire na površini od 410 km2, a dužina obale iznosi oko 125 km. Sa istočne strane ostrva Zakintos pružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine. Klima na ostrvu Zakintos je umerena, a prosečna letnja temperatura je 27 stepeni. Ovo prelepo ostrvo biraju turisti željni provoda u mestu Laganasu, ali i oni koji, pak, žele odmor u pravom smislu te reči, mogu da se odluče za Tcilivi. Temperature vode je oko 23 stepena.Glavni proizvodi na Zakintosu su maslinovo ulje, grožđe, citrusi i brusnica. Na Zakintosu živi caretta caretta kornjača koja je ovde zaštićena vrsta.Zakintos je udaljen od Beograda oko 1.200 km, a stiže se za oko 15 sati kolima ili autobusom.
Laganas je popularan kod mladih ljudi koji žele kombinaciju odmora i dobrog provoda. Na istoimenoj plaži, koja se pruža duž celog mesta, sportovi na vodi i slične aktivnosti su ograničene, na prostoru koji je deo ostrvskog rezervata na kome kornjače CARETTA CARETTA, polažu svoja jaja. Noćni život na Zakintosu je skoncentrisan u većim gradovima Argasi, Laganas, Alikes i Cilivi. Glavni grad ostrva, Zakintos, nema puno noćnih klubova. Zakintos je ostrvo sa prelepim plažama. Jedna od njih je faktički simbol ostrva. To je plaža Navagio. Poznata je kao mala rajska uvala sa zlatni sitnim peskom i nasukanim starim brodom. Plažu sa olupinom okružuju visoke stene. Voda je kristalno plava i čista. Još jedno prelepo mesto na obali je Keri. To je usamljeno selo koje se nalazi na 200 m iznad nivoa mora. Sa svetionika koji se nalazi pored sela pružase jedinstveni pogled nabele stene koje se poput piramida izdižu iz mora. Tu se nalaze i čuvene pećine Keri. Ova obala je jedno od najlepših mesta za ronjenje na Mediteranu. Iako ostrvo Zakintos ima sasvim dovoljno atrakcija da se ispuni čitav odmor, turisti željni neprestanih putovanja mogu iskoristiti priliku da posete ostala ostrva Jonskog mora.

Pogledajte našu ponudu ZAKINTOS 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust LAGANAS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ZAKINTOS 2024. Naš program ZAKINTOS LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection