Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Lekari - Osiguranje

Lekari - Osiguranje

Lekari u inostranstvu

Putovanje može biti lepo, ali i rizično iskustvo. U koju god zemlju da podjete, bilo da putujete poslovno, da ste na porodičnom odmoru ili individualnom putovanju, ne dozvolite da Vam put pokvare neprijatni dogadjaji, kao sto su nezgoda ili neočekivana medicinska urgencija.

Vaša bezbednost treba da budu na vrhu liste kada planirate putovanje! U slučaju da nemate putno osiguranje, takve situacije mogu se pretvoriti u dugoročne finansijske izdatke. Hospitalizacija i medicinska evakuacija su skupe u inostranstvu. Ne dozvolite da se ovo desi Vama ili nekome za koga brinete! Putno osiguranje je od neprocenjive vrednosti u inostranstvu. Ono Vam omogućava da imate 24- časovni pristup asistentskoj kompaniji koja će na Vaš poziv odmah organizovati neophodnu pomoć. Bezbrižno putovanje je pred vama uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja !!!

Spiskovi lekara su informativnog karakatera i često se ažuriraju.

Molimo Vas da pre odlaska kod lekara u slučaju nezgode po osnovu Polise za osiguranje lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu, pozovete asistentsku kompaniju na broj +381114350435 ili pošaljete email na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

 

Lekari Grčka (kontinentalni deo)

Lekari Grčka ostrva

Lekari Crna Gora


Lekari Turska

Lekari Egipat

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection