Obaveštenja / Last minute
LETOVANJE GRČKA 2018 - FIRST MINUTE PONUDA LETO 2018 - VELIKI IZBOR HOTELA I VILA U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ZA LETOVANJE 2018.
   |   

LEKARI U INOSTRANSTVU

Putovanje može biti lepo, ali i rizično iskustvo. U koju god zemlju da podjete, bilo da putujete poslovno, da ste na porodičnom odmoru ili individualnom putovanju, ne dozvolite da Vam put pokvare neprijatni dogadjaji, kao sto su nezgoda ili neočekivana medicinska urgencija.

Vaša bezbednost treba da budu na vrhu liste kada planirate putovanje! U slučaju da nemate putno osiguranje, takve situacije mogu se pretvoriti u dugoročne finansijske izdatke. Hospitalizacija i medicinska evakuacija su skupe u inostranstvu. Ne dozvolite da se ovo desi Vama ili nekome za koga brinete! Putno osiguranje je od neprocenjive vrednosti u inostranstvu. Ono Vam omogućava da imate 24- časovni pristup asistentskoj kompaniji koja će na Vaš poziv odmah organizovati neophodnu pomoć. Bezbrižno putovanje je pred vama uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja !!!

Spiskovi lekara su informativnog karakatera i često se ažuriraju.

Molimo Vas da pre odlaska kod lekara u slučaju nezgode po osnovu Polise za osiguranje lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu, pozovete centar APRIL  Beograd, +381 11 36 36 999.

 

Lekari Grčka paralija leto

Lekari Bugarska paralija leto

Lekari Turska paralija leto