LEKARI U INOSTRANSTVU

Putovanje može biti lepo, ali i rizično iskustvo. U koju god zemlju da podjete, bilo da putujete poslovno, da ste na porodičnom odmoru ili individualnom putovanju, ne dozvolite da Vam put pokvare neprijatni dogadjaji, kao sto su nezgoda ili neočekivana medicinska urgencija.

Vaša bezbednost treba da budu na vrhu liste kada planirate putovanje! U slučaju da nemate putno osiguranje, takve situacije mogu se pretvoriti u dugoročne finansijske izdatke. Hospitalizacija i medicinska evakuacija su skupe u inostranstvu. Ne dozvolite da se ovo desi Vama ili nekome za koga brinete! Putno osiguranje je od neprocenjive vrednosti u inostranstvu. Ono Vam omogućava da imate 24- časovni pristup asistentskoj kompaniji koja će na Vaš poziv odmah organizovati neophodnu pomoć. Bezbrižno putovanje je pred vama uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja !!!

Spiskovi lekara su informativnog karakatera i često se ažuriraju.

Molimo Vas da pre odlaska kod lekara u slučaju nezgode po osnovu Polise za osiguranje lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu, pozovete centar APRIL Beograd, +381 11 36 36 999.


Lekari Halkidiki

Lekari Olimpska regija

Lekari Tasos


Lekari Grčka ostrva

Lekari Olimpska regija

Lekari Krf


Lekari Jonsko more

Lekari Krit

Lekari Egipat


Lekari Bugarska

Lekari Turska

 
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait