Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Nea Kalikratia - Najam apartmana

Apartmani Bella Lux

Objekat se nalazi na samo 80m udaljenosti od plaže i 250m od centra Nea Kalikratije. Objekat je kompletno renoviran i opremljen po visokim standardima tokom 2020. godine i po prvi put se nalazi na tržištu. Raspolaže  četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima i dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu.

Na prvom spratu se nalaze dva apartmana. Četvorokrevetni apartman broj 1 ima terasu, koja ima bočni pogled more. Apartman raspolaže kompletno opremljenom čajnom kuhinjom (indukciona ploča sa jednom ringlom i mala rerna) u kojoj se nalazi sofa koja se ne razvlači, trpezarijom, spavaćom sobom u kojoj se nalaze francuski ležaj i jedan singl krevet, TV-om i klimom.  Petokrevetni apartman broj 2 ima dve terase od kojih jedna gleda na ulicu a druga koja gleda na unutrašnje dvorište objekta. Sastoji se od dnevnog boravka sa ugaonom garniturom koja se razvlači, čajnom kuhinjom (indukciona ploča sa jednom ringlom i mala rerna) trpezarijom, spavaćom sobom u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatilom.

Na drugom spratu se nalaze dvokrevetni studio broj 3, četvorokrevetni apartman broj 4 i trokrevetni studio broj 5. Dvokrevetni  studio broj 3 raspolaže čajnom kuhinjom (indukciona ploča sa jednom ringlom i mala rerna) i trpezarijom u okviru sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj. Kupatilo je nezavisno, a studio ima terasu koja bočno gleda na more. Četvorokrevetni apartman broj 4 ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i singl ležajem, dnevni boravak u kome se nalazi fotelja koja se  razvlači  i čajna kuhinja (indukciona ploča sa jednom ringlom i mala rerna), kupatilo i veliku terasu sa bočnim pogledom na more. Trokrevetni studio broj 5 raspolaže hodnikom, sobom u kojoj se nalazi  trpezarijski sto i čajna kuhinja (indukciona ploča sa jednom ringlom i mala rerna), a u drugom delu sobe su kreveti za spavanje (francuski ležaj i singl ležaj), kupatilom i dve terase od kojih jedna, veća  gleda na ulicu, a manja gleda na unutrašnjost dvorišta.

Na trećem spratu se nalaze dvokrevetni studio broj 6, četvorokrevetni apartman broj 7 i trokrevetni studio broj 8. Treći sprat je tipski i isti je raspored kao na drugom spratu.

Smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju internet wireless. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Nemaju obezbeđeno parking mesto.

 • Udaljenost od glavne plaže: 80m od plaže
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV sa satelitskim kanalima 
 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prvi,drugi i treći sprat 

 

Apartmani Artemida

Apartmani Artemida nalaze se na oko 300 metara od glavne plaže i na oko 120 metara od divlje plaže, od centra mesta na oko 700 metara.

Oba apartmana su na prvom spratu, imaju zajednička ulazna vrata i zajednički predprostor. Oba apartmana se sastoje od sobe, kuhinjskog dela, kupatila i terase. Apartmani imaju TV i klimatizovani su. Nemaju obezbeđeno parking mesto. Apartmani imaju internet wireless. Apartmani su renovirani sa novim nameštajem.

Apartman 1

Struktura apartmana (1/2+1app): u sobi ima dva kauča (100×190) i jedan pomoćni ležaj (90×190). Kuhinjski deo ima frižider, mali šporet sa 3 ringle i rernom, sudoperu, elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa ima pogled na park i na more (u daljini).

Apartman 2

Struktura apartmana (1/3 app): u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj i singl ležaj. Kuhinja je mala, u njoj se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima veliku terasu sa pogledom na park i na more (u daljini).

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.

Upotreba klime je uračunata u cenu najma (osim za last minute ponude)!

APARTMANI ARTEMIDA – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 300m
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV
 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prvi sprat

 

 

Apartmani Ela

Apartmani Ela se nalaze u stambenoj zgradi u drugoj liniji kuća do mora. Apartmani se nalaze u mirnom delu Nea Kalikratije na 100m od gradske plaže.
Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Apartmani se nalaze na drugom spratu.
Duplex broj 5 raspolaže sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom (pogled dvorište). U jednoj sobi se nalaze dva singla, a u drugoj sobi se nalaze dva spojena singl kreveta za koje je uradjen specijalan dušek 190 x 200 cm.
Duplex broj 6 raspolaže sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom (pogled dvorište). U jednoj sobi se nalaze tri singl ležaja, a u drugoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj.
Duplex broj 8 raspolaže sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom (bočni pogled more). U jednoj sobi se nalaze francuski i singl ležaj, a u drugoj sobi dva singl ležaja.
Kuhinjski deo u svakom apartmanu sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa srpskim kanalima, wifi i klimu. Smeštajni objekat nema obezbedjeno parking mesto.
Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).
 
Udaljenost od glavne plaže: 100m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa srpskim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: drugi sprat
 
 

Apartmani Dias

Apartmani Dias se nalaze na 300m od glavne plaže u Nea Kalikratiji i 100m od divlje plaže.

Kuća raspolaže sa četvorokrevetnim apartmanima na prvom, drugom i trećem spratu, a u potkrovlju se nalazi veliki dupleks za 6 osoba.

I sprat –  U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, a u kuhinjskom delu se nalazi kauč na razvlačenje. Čajna kuhinja sa velikim šporetom, frižiderom i osnovnim kuhinjskim inventarom.

II sprat – U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, a u kuhinjskom delu se nalazi kauč na razvlačenje. Čajna kuhinja sa velikim šporetom, frižiderom i osnovnim kuhinjskim inventarom.

III sprat – U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj i fotelja na razvlačenje, a u kuhinjskom delu se nalazi kauč na razvlačenje. Čajna kuhinja sa velikim šporetom, frižiderom i osnovnim kuhinjskim inventarom.

IV sprat, potkrovlje –  Veliki duplex apartman. Dve spavaće sobe sa po jednim francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i običnom sofom. Kupatilo sa kadom. Kuhinski deo sa velikim šporetom i frižiderom. Dva balkona, prednji ima pogled na more i park, a zadnji je uži i služi za sušenje veša.

Smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima, takodje poseduju i internet wireless. Smeštajni objekat nema obezbedjeno parking mesto.

Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude). 

 • Udaljenost od glavne plaže: 300m
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV sa grčkim kanalima
 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prvi, drugi, treći i četvrti sprat

 

Apartmani Gold

Apartmani Gold se nalaze u zgradi na prvom spratu, 15m od gradske plaže u Nea Kalikratiji. Od centra mesta su udaljeni oko 300m, a od supermarketa 200m.

Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima.

Apartman Gold 3 – se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom (u kom se nalazi kauč koji se razvlači) i iz kog se kroz klizeća vrata ulazi u spavaću sobu u kojoj ima francuski ležaj i dva singl ležaja. Kuhinjski deo sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Iz obe prostorije se izlazi na terasu.  Apartman je za maksimalno šest osoba.

Apartman Gold 4 – se sastoji od hodnika, sobe, kuhinje, kupatila i terase. U sobi se nalaze dva francuska ležaja (grčkih dimenzija).  Na terasi se nalazi veliki šporet. Kuhinjski deo sadrži sudoperu, elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom i veliki frižider. Kupatilo ima tuš kadu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike, wifi i klimu. Ograđeni parking se nalazi u prizemlju zgrade.

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

 APARTMANI GOLD – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 15m od plaže
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV 
 • Parking: ima obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prvi sprat 

 

Apartman ZOI

Apartman se nalazi u centru Nea Kallikratije, uprvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile.
 Struktura apartmana: apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan kauč na razvlačenje, odvojenom kuhinjom u kojojse nalazi jedan kauč na razvlačenje. Kuhinjski deo sadrži veliki šporet, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo je malo i nema kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman ima TV prijemnik sa grčkim kanalima i prostranu terasu sa direktnim pogledom na more (plažu). Apartman se nalazi na prvom spratu, poseduje klima uređaj, internet wireless i nema obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma. Peta osoba u apartmanu može da bude dete do 12 godina.
 
Udaljenost od glavne plaže: na plaži
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat

 

Apartmani VASILIKI

Smeštajni objekat nalazi se u centru Nea Kallikratije na oko 130 metara od gradske plaže. Apartmani se nalaze na prvom spratu, gledaju u pravcu centra Nea Kallikratije.
 Struktura apartmana br.3: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela u kome se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalazi jedan kauč i jedan singl ležaj, i spavaćom sobom koja raspolaže sa singl ležajem i francuskim ležajem.
Struktura apartmana br.4: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela u kome se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom , frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalazi jedan kauč, i spavaćom sobom koja raspolaže sa singl ležajem, francuskim ležajem i jednim kaučem. Kupatilo ima kadu.
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Oba apartmana imaju terasu sa pogledom na ulicu. Nemaju obezbeđeno parking mesto.
 
Udaljenost od plaže: 130m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi sprat

Vila IRINI

Kuća Irini se nalazi na oko 120 metara od plaže, u centru Nea Kallikratije.

Kuća ima dve smeštajne jedinice od kojih je jedan dvokrevetni studio, a drugi četvorokrevetni apartman.
Četvorokrevetni apartman raspolaže spavaćom sobom sa dva singl ležaja i kuhinjskim delom u kome se nalazi francuskim ležaj, a koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Svaka prostorija ima zaseban ulaz. Između prostorija nema vrata.

Dvokrevetni studio sadrži francuski ležaj i kuhinjski deo u kome se nalazi rešo sa dve ringle, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa gleda na ulicu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđeno je parking mesto u dvorištu kuće.
 
Udaljenost od glavne plaže: 120m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: ima obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje
Video kuće Irini pogledajte na linku https://www.youtube.com/watch?v=NHS1sBztS_4&t=88s

Kuća Filipos

Smeštajni objekat Filipos nalazi se 500 metara van Nea Kallikratije, na 10 metara od divlje plaže, a 800 metara od gradske plaže. Supermarket se nalazi na oko 900 metara.
 
Apartman (1/4 app) - spavaća soba raspolaže francuskim ležajem i jednim singl ležajem, kupatilom sa tuš kadom, kuhinjskim delom u kome se nalazi jedan singl ležaj i koji sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.
Duplex (1/4+1 dpx) - sastoji se od dve sobe, u jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, u drugoj soba dva singl ležaja, u kuhinjskom delu nalazi se sofa koja se ne razvlači, koji sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Smeštajni objekat ima obezbeđeno parking mesto u uređenom dvorištu, a može se parkirati i ispred dvorišta da bi se dobilo više slobodnog prostora u dvorištu. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, svoja vozila mogu parkirati u dvorištu (ne na travi) ili ispred dvorišta (čime dobijaju više prostora u dvorištu).
Kuća je od plaže Kristal udaljena 2 km, a od plaže Sahara 2,5 km.
 
Udaljenost od plaže: nalazi se na divljoj plaži
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje
 
KOORDINATE:
N 40°18'47.65"
E 23°03'03.69"
 

Studio hotel Mikes

Studio - Hotel se nalazi u mirnom delu Nea Kallikratije na oko 300 metara hoda od gradske plaže, 150 metara od divlje plaže i na oko 600 metara od centra mesta. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini hotela.
 Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima na prvom i drugom spratu. U prizemlju se nalaze dva četvorokrevetna studija sa galerijom (SGA). Struktura dvokrevetnih studija: soba raspolaže francuskim ležajem ili ima dva singl ležaja, kuhinju. Struktura trokrevetnih i četvorokrevetnih studija: soba sa francuskim ležajem, spratni krevet, kuhinja.
 Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji su klimatizovani i imaju TV sa grčkim kanalima i nekim srpskim kanalima. Svi studiji imaju terasu.
Hotel ima internet wireless. Parking nije obezbeđen, ali se može parkirati u neposrednoj blizini objekta.
 
Napomena:
Klima je uključena u cenu smeštaja u julu i avgustu mesecu (osim za last minute ponude).
 
Udaljenost od glavne plaže: 300m
Wi-Fi: ima Wi-Fi na recepciji
Klima: ima klimu
TV: ima TV
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat
 
KOORDINATE:
N 40°18'36.90"
E 23°04'13.10"

Vila Sofia

Vila Sofia se nalazi u prvoj liniji kuća do gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
 
Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji.
 
Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa direktom pogledom na more (plažu). Apartmani su klimatizovani. Smeštajni objekat ne poseduje internet wireless i obezbeđeno parking mesto.
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)
U prizemlju smeštajnog objekta nalaze se kafići koji u večernjim satima prave nešto veću buku!
 
Udaljenost od glavne plaže: na plaži
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prvi i drugi sprat
KOORDINATE:
N 40°18'36.28"
E 23°03'51.87"

 

Studio Sofokles

Studiji se nalaze uz hotel „Mikes“, na oko 300 metara od gradske plaže, 150 metara od divlje plaže i oko 600 metara od centra mesta.

Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini studija.
Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Struktura dvokrevetnog studija: soba sa dva singl ležaja i kuhinjom. Struktura četvorokrevetnog studija: soba sa francuskim ležajem i dva singl ležaja, kuhinja.
Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji imaju ulaznu terasu. Smeštajne jedinice su klimatizovane,imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima. Parking nije obezbeđen, ali se može parkirati u neposrednoj blizini objekta.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma.
 
Udaljenost od glavne plaže: 300m
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: visoko prizemlje
KOORDINATE:
N 40°18'36.12"
E 23°04'13.12"

 

Apartmani Pefki (ex. Borovi)

Apartmani Pefki (ex. Borovi) se nalaze u mirnom delu Nea Kalikratije, na 200m od gradske plaže. Od centra mesta su udaljeni oko 400m, a od supermarketa Masutis iznad koga se nalaze su udaljeni 200m.

Smeštajni objekat raspolaže šestokrevetnim i osmokrevetnim apartmanima koji se nalaze u prizemlju.

Apartman Pefki 1 – se sastoji od kuhinje u kojoj se nalazi kauč koji se razvlači i jedan singl krevet, spavaće sobe u kojoj ima francuski ležaj i jedan singl ležaj. Kuhinjski deo je u sklopu sobe i sadrži indukcionu ringlu, mali frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima veliku terasu.  Apartman je za maksimalno šest osoba (šesta osoba može biti dete).

Apartman Pefki 2 – se sastoji od dnevnog boravka sa ugaonom garniturom koja se razvlači i kaučem koji se razvlači, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Iz dnevne sobe se izlazi na veliku terasu. U sobi se nalazi francuski ležaj i dva singl ležaja. Kuhinjski deo sadrži indukcionu ringlu i veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman je za maksimalno 8 osoba (osma osoba može biti dete).

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju po dva TV prijemnika, wifi i klimu. Apartmani se nalaze u hladovini borova i imaju veliko dvorište sa dva mesta za parking. U dvorištu se nalazi i zajednički roštilj.

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

 APARTMANI PEFKI (EX. BOROVI) – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 200m od plaže
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV
 • Parking: ima obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prizemlje

 

Vila Dora

Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
 
Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiji imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more.
Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).
Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja apartmana). Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.
 
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji i apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, imaju internet wireless i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.
Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.
 
Udaljenost od glavne plaže: 10m
Wi-Fi: ima Wi-Fi
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje, prvi, drugi, treći i četvrti sprat
KOORDINATE:
N 40°18'35.58"
E 23°03'59.21"

 

Vila Filareti

Vila se nalazi u centru Nea Kalikratije, u prvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile.
Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i petokrevetnim dupleksima i imaju direktan pogled na more.
Apartman
Apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan singl ležaj, odvojenom kuhinjom u kojoj se nalazi jedan singl ležaj. Kupatilo ima tuš kadu.
Duplex
Raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj francuski i singl ležaj, odvojenom kuhinjom. Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.
 Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i prostrane terase sa direktnim pogledom na more (plažu). Smeštajni objekat ne poseduje klima uređaj, internet wireless i nema obezbeđeno parking mesto.
 
Udaljenost od glavne plaže: na plaži
Wi-Fi: nema Wi-Fi
Klima: nema klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: drugi sprat
KOORDINATE:
N 40°18'36.83"
E 23°03'43.54"

Apartmani Shark

Apartmani Shark se nalaze na oko 150 metara od plaže u mirnom delu Nea Kalikratije. Apartmani se nalaze na drugom i trećem spratu zgrade. Svi apartmani su dupleksi (imaju dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i terasu). U prizemlju zgrade u kojoj se nalaze apartmani turisti mogu da parkiraju svoje vozilo.

Shark apartmani su podeljeni u dve vrste: apartmane sa većom kuhinjom i apartmane sa manjom kuhinjom. Obe vrste apartmana su dupleksi sa dve spavaće sobe. Razlika između ove dve vrste je, osim u ceni, u opremljenosti kuhinje i u vrsti ležaja u jednoj od spavaćih soba.

Struktura apartmana sa većom kuhinjom: sastoje se od dve spavaće sobe, u prvoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, u drugoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj u broju 3, dok se u broju 4 u jednoj sobi nalazi francuski ležaj, a u drugoj sobi dva singl ležaja. U kupatilu se nalazi tuš kada. U ovim apartmanima kuhinja ima veliki frižider sa delom sa dubokim zamrzavanjem i veliki šporet.

Struktura apartmana sa malom kuhinjom: u jednoj sobi se nalazi francuski ležaj, u drugoj sobi se nalaze kreveti na sprat. Kupatilo ima tuš kadu. Kuhinja je nešto manja i opremljena je malim frižiderom i mini šporetom sa dve ringle i rerna. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.

Smeštajne jedinice su  klimatizovane, raspolažu TV prijemnikom sa grčkim kanalima, internet wireless.

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

Studiji Borovi

Studiji i apartmani Borovi se nalaze u mirnom delu Nea Kalikratije, na 200m od gradske plaže. Od centra mesta su udaljeni oko 400m, a od supermarketa Masutis iznad koga se nalaze su udaljeni 200m.

Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i apartmanima.

Studio Borovi 3 (1/4 std) – se sastoji od sobe u kojoj se nalazi kuhinjski deo sa  čajnom kuhinjom (mali frižider, indukciona ringla, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Od ležajeva ima kauč koji se razvlači i francuski ležaj. Kupatilo ima tuš kadu. Studio ima terasu.

Studio Borovi 4 (1/2 std) – mali studio koji raspolaže sa jednim francuskim ležajem i čajnom kuhinjom (mali frižiser, indukciona ringla, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom).  Kupatilo ima tuš kadu. Studio ima terasu.

Studio Borovi 5 (1/3 std) – mali studio koji raspolaže sa jednim francuskim ležajem i singl ležajem, čajnom kuhinjom (mali frižiser, indukciona ringla, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom).  Kupatilo ima tuš kadu. Studio ima terasu.

Studio Borovi 6 (1/2 std) – mali studio koji raspolaže sa jednim francuskim ležajem i čajnom kuhinjom (mali frižiser, indukciona ringla, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom).  Kupatilo ima tuš kadu. Studio ima terasu.

Apartman Borovi 7 (1/4 app) – se sastoji od spavaće sobe u kojoj se nalaze jedan francuski ležaj i dva singl ležaja, i odvojenog kuhinjskog dela sa velikim frižiderom, indukcionom ringlom, sudoperom i elementima sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima terasu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Sve smeštajne jedinice imaju TV prijemnik, wifi i klimu. Smeštajne jedinice se nalaze u hladovini borova i imaju dvorište. U dvorištu se nalazi i zajednički roštilj. Parking nije obezbeđen.

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

STUDIJI BOROVI  – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 200m
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV  
 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prizemlje

APARTMAN NIKI

Apartman Niki se nalazi u centru Nea Kalikratije, na 100 m od gradske plaže. Apartman se nalazi u stambenoj zgradi na drugom         spratu.

Apartman Niki (1/4 app) – se sastoji od kuhinje, odvojene šankom od ostatka prostorije, u kojoj se nalazi kauč koji se razvlači, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj, kupatila i terase. Kuhinja sadrži indukcionu ringlu, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima veliku ugaonu terasu, sa pogledom na park, centralni trg i more. Apartman je za maksimalno 4 osobe.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnik, wifi i klimu.  Apartman se nalaze na drugom spratu. Parking nije obezbeđen.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!

APARTMAN NIKI  – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 100m
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV  
 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: drugi sprat

APARTMAN MAKI

Dupleks apartman Maki se nalazi na 150 m od centra Nea Kalikratije, na 200 m od gradske plaže. Apartman se nalazi u stambenoj zgradi na drugom spratu.

Apartman Maki (1/5+1 dpx) – se sastoji od dnevnog boravka u kom se nalazi ugaona garnitura, i dve spavaće sobe u kojima ima po jedan francuski ležaj. Kuhinjski deo je u sklopu dnevnog boravka i sadrži veliki šporet, frižider sa delom za duboko zamrzavanje, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima kadu. Apartman ima terasu.  Apartman je za maksimalno šest osoba.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnik, wifi i klimu.  Apartman se nalaze na drugom spratu. Ima obezbeđeno parking mesto.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!

APARTMAN MAKI  – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 200m
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV  
 • Parking: ima obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: drugi sprat

STUDIJI DEA

Studiji se nalaze  na oko 100 metara od gradske plaže, u centru mesta. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini objekta.

Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Studiji se nalaze na prvom spratu, imaju zajednička ulazna vrata i zajednički predprostor. Studiji se sastoje od sobe sa kuhinjskim delom, kupatila i terase. Struktura dvokrevetnog studija: soba sa francuskim ležajem i čajnom kuhinjom. Struktura četvorokrevetnog studija: soba sa francuskim ležajem i kaučem koji se razvlači, čajna kuhinja.

Kuhinjski deo sadrži indukcionu ringlu, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatila imaju tuš kade. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike i wi-fi. Parking nije obezbeđen.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!

STUDIJI DEA  – NEA KALIKRATIA:

 • Udaljenost od glavne plaže: 100m
 • Wi-Fi: ima Wi-Fi
 • Klima: ima klimu
 • TV: ima TV  
 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
 • Spratnost: prvi sprat

PREUZMITE CENOVNIK  nea kalikratia leto cene

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection