Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Siviri je mesto sa mediteranskim šmekom, na zapadu poluostrva Kasandra na Halkidikiju, na nešto manje od 100km od Soluna.

Mesto je malo, ali ima sve sadržaje koji su potrebni za mirno porodično letovanje, nekoliko marketa, taverni i restorana brze hrane, pekare, mesare, poslastičare i picerije, a na obali se nalaze fino uređene taverne sa lepim baštama. Na ulazu u Siviri je i supermarket Masoutis sa povoljnim cenama.

Plaža je dugačka i uređena. Peščana je na obali i u vodi, ima dugačak plićak i kristalno čistu vodu, pa je idealna za porodice sa malom decom. Magistrala nije u blizini, pa je mir zagarantovan, a duž plaže se proteže popločano šetalište osvetljeno lampionima.

Siviri je idealno mesto za sve koji žele mirno letovanje, bez mnogo turističkih atrakcija i gužve. Za više provoda, prodavnica za šoping i gužvu, Kalitea je udaljena svega 9km pa se i taj, po nekima, nedostatak sadržaja može podmiriti.

Ukoliko ste željni odmora u pravom smislu reči, daleko od gužve, uz predivne zalaske sunca u mirnom i simpatičnom primorskom selu, Siviri može da bude dobar izbor.
Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection