Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, Evia spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke, a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Ostrvo Evia je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Severna obala ostrva Evia se blago spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos.

Pefki - Malo ribarsko mesto, koje se nalazi na severnom rubu Evije naspram planinskog venca Pilion, nadomak ostrva SkiatosPefki se pruža uz 4 km dugu plažu koja fascinira lepotom i nesvakidašnje čistim morem. Plavo i mirno, glavni je utisak koji vas osvaja u susretu sa morem, u mestu Pefki koje je u sebi objedinilo sve čari Mediterana - rajsku plažu i svežinu četinarskih hladova. Sliku turistički razvijenog mesta dopunjava veliki broj kafeterija i noćnih klubova, koji Pefki čine zanimljivim i noću. Evia ima najrazvijeniju ribarsku flotu u Grčkoj, pa se u veoma prijatnoj atmosferi ribljih restorana duž obale, služe specijaliteti od sveže ribe po popularnim cenama. Nezaboravni šarm, miris maslina, plavetnilo mora i mir će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.

Pogledajte našu ponudu EVIA 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust EVIA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika EVIA 2024. Naš program EVIA LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection