Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Jezera

Zavojsko Jezero – Stara planina – Apartman Denčić

Dobrodošli u naše idilično domaćinstvo smešteno pored prelepog Zavojskog jezera na Staroj planini, na 18km od Pirota.

Raspolažemo sa dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom i apartmanom. Oko nas se prostire šuma borova, stvarajući prirodni ambijent koji je idealan za opuštanje i beg od gradske vreve.

Na udaljenosti od samo 100 metara od jezera, pružamo vam priliku da se povežete sa prirodom i uživate u miru i tišini ovog bajkovitog okruženja. Naš apartman je pažljivo osmišljen da vam pruži udobnost. Dve spavaće sobe sa izlazom na terasu omogućavaju vam da se probudite uz osvežavajuci pogled na jezero. Dnevni boravak je savršeno mesto za opuštanje, a potpuno opremljena kuhinja vam omogućava da pripremate ukusne obroke tokom boravka. Naša terasa pruža nestvaran pogled na Zavojsko jezero, omogućavajući vam da se opustite uz zvuke prirode. Dvorište vam nudi priliku da se opustite uz roštilj i večeri pod zvezdanim nebom.

Želimo da vaš boravak bude nezaboravan i zato vam nudimo raznovrsne aktivnosti. Uživajte u vožnji džipom dok istražujete vidikovce i vodopade Stare planine, što će vam omogućiti da otkrijete skrivene lepote ovog područja. Za one koji vole vodu, nudimo vožnju čamcem i pedalinom na Zavojskom jezeru.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte agenciju ili vlasnike na broj: 065/4457813

Cenovnik u pripremi.

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection