O NAMA

Big Star Travel Nis

Turistička agencija "Big Star" nastala je 2009. godine kao rezultat udruživanja trojice diplomiranih geografa - turizmologa. Mi smo tim mladih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu, zaljubljeni u svoju struku i uvek spremni da na profesionalan i odgovoran način obavljamo svoju delatnost. Naša briga o Vama počinje već kod rezervacije, a završava se Vašim povratkom.

Naš cilj je:

- kontinuirano povećanje obima poslovanja i konstantno upoznavanje kupaca sa uslugama koje pružamo
- svoje mesto na tržištu osvajamo prvenstveno kvalitetom usluge, uz korišćenje savremenih sredstava marketinga, razvojem tehnike i tehnologije
- sve svoje odnose sa klijentima i partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju, a u cilju postavljanja dugoročnih odnosa i razvijanju saradnje u pravcima kojima se obezbedjuje zadovoljstvo kupaca.
- sa namerom da upotpunimo i proširimo spektar usluga, pozivamo Vas da nam pošaljete ideje i planove za odmorom i putovanjima, kako bismo uvrstili u našu ponudu nove destinacije i programe za Vas, naše buduće putnike.

Big Star Travel se bavi prodajom letnjih i zimskih aranžmana, putovanja, avio-karata, putnog osiguranja i Ticket Vision ulaznica za sportske i kulturne manifestacije. Posedujemo Amadeus rezervacioni sistem, koji Vam omoguća odabir i kupovinu najpovoljnijih avio karata. Takođe, imamo odličnu saradnju sa najvećim evropskim i svetskim turoperatorima kao što su TUI, Dertour, MEIER'S Weltreisen, ADAC Reisen, Travelix, ITS, Jahn Reisen i HotelsPro, pa Vam možemo ponuditi najveći izbor individualnih putovanja za ceo svet. Sa ponosom ističemo i da smo ovlašćeni partneri svih domaćih turoperatora.

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate e-mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju "BIG STAR TRAVEL". Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja. Opšte uslove putovanja organizatora mozete preuzeti OVDE.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh...

Big Star tim Vam želi srećan put!

 

PS. Na portalu Putuj Sigurno gde putnici iznose svoja iskrena mišljenja BIG STAR TRAVEL se nalazi u TOP 10 najsigurnijih agencija u Srbiji, odnosno zauzimamo 3. poziciju.

big star travel cover

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait