ALBANIJA LETO 2023

ALBANIJA 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

albanija leto
 
Ukoliko je Vaš izbor za ovogodišnje letovanje Albanija očekuje Vas 450 km dugačka obala koja se izlazi kako na Jadransko more tako na Jonsko more, a granicu možete jasno podvući zahvaljujući različitim karakterisitkama ovih mora.Albanija je mala, ali raznolika zemlja koja se nalazi u blizini „magične“ 45. paralele. To znači da zemlja može da uzgaja širok spektar useva poput kestena, žalfije, nara, trešanja, šljiva, grožđa i još mnogo toga. Počevši od severa, među Prokletijama, ili albanskim Alpima, zemlja se naizgled razvija i kotrlja do mora. Centralna Albanija se sastoji od ravnica  iz kojih se izdižu planine i doline i padaju u šokantno plavo more.
Pored slikovite vožnje za vreme svog putovanja na letovanje u Albaniji , ovo za posetioce znači još jednu stvar: sposobnost dubokog doživljaja kulture od jednog sela do drugog. Zahvaljujući promenljivim pejzažima, postoji prilično mikroklima u zemlji koja omogućava da se pretežni usevi u jednom regionu sela znatno razlikuju od drugog. Promena dostupnih vrsta hrane rezultira mnogim varijacijama tradicionalnih jela i vrsta hrane koje putnici mogu probati širom zemlje. Možet naići pitu od koprive ili soka od nara na severu,kao i sarme od vinovog lista i svežu ribu na jugu. 
Gradovi koje imamo u ponudi su Drač na Jadranskom moru i Saranda i Ksamil na Jonskom. etovanje u Albaniji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
 
Lokalno vreme je GMT + 1 sat (isto vreme kao u Srbiji).
Zvanična valuta je Albanski Lek.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 00355 (pozivni za grad).
 
Pogledajte našu ponudu ALBANIJA 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust GRČKA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ALBANIJA 2023. Naš program ALBANIJA LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait