Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Saranda - Ksamil

Saranda - Ksamil 2024 letovanje

SARANDA 2024 - KSAMIL 2024 - NAJPOVOLJNIJE CENE

 saranda leto
 
Saranda je grad koji se nalazi na samom jugu Albanije, blizu granice sa Grčkom. Odavde polaze trajekti za Krf, tako da ima dosta stranih turista. Grad ima oko 35.000 stanovnika. Okružen je planinama I I morem, obiluje sadržajima, te je odlična destinacija za sve kategorije turista – porodice, mlade, parove, seniore….
Saranda ima izraženu mediteransku klimu, sa preko 300 sunčanih dana godišnje. Sezona traje od kraja aprila do kraja septembra. Obiluje prelepim plažama, od kojih se neke smatraju za najlepše u Evropi (African Beach, Mango, Flamingo, Pasqira).
 
Ksamil je malo mesto koje izlazi na Jonsko more. Nalazi se na samom jugu Albanije, blizu granice sa Grčkom, a na samo par kilometara od Krfa. Ima oko 3000 stanovnika, mada se u periodu sezone taj broj poveća. Najbliži veći grad je Saranda na oko 15 min vožnje od Ksamila. U blizini se nalazi i Nacionalni park Butrinit.
Ovaj deo Albanije je idealan za sve one koji vole da uživaju u manjim mestima. Takođe, zbog kristalno čiste vode i tirkize boje, Ksamil ima egzotični izgled, a to je i glavni „krivac” zašto svake godine sve veći broj stranih gostiju posećuje ovo mesto. Klima je jako prijatna i sezona traje od kraja aprila do kraja sepembra. Najtopliji period je od juna do septembra, kada ima i najviše posetilaca. Prosečna dnevna temperatu je od 28°C do 30°C, uveče od 18°C do 20°C. Ksamil ima neke od najlepših plaža Albanije. Pored uređenih, ima i veći broj divljih plaža do kojih se može doći kolima ili peške. Takođe, u blizini mesta nalazi se i 4 nenaseljena ostrva, do kojih se dolazi brodićem, a može se i preplivati do njih jer more na tom delu nije duboko. 

 

CENOVNIK U PRIPREMI

 

Pogledajte našu ponudu ALBANIJA 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust GRČKA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ALBANIJA 2024. Naš program ALBANIJA LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection