Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Šarmantno mesto Stavros leži u podnožju planine Holomontas. Od Soluna je udaljeno 70 km. Plaža u Stavrosu je duga i peščana. U jednom delu nad njom se nadvija blago šumovito brdo. Plaža u Stavrosu je pored kupanja u čistoj vodi i sunčanja na mekom pesku vrlo pogodna za različite sportove, te je idealno mesto za one koji vole zdrav i aktivan odmor. U gradu Stavros postoje barovi, taverne, diskoteke i prodavnice, te turisti mogu naći sve što im je potrebno. Pored toga, tu je i ljubaznost stanovnika Stavrosa.
Turizam i trgovina na malo su primarne privredne aktivnosti u Stavrosu. Besprekorna kilometrima duga obala, potpuno očuvana priroda, prodavnice, kafići, taverne, riblji restorani i klubovi samo su mali deo onoga što ovo letovalište Stavros obezbedjuje za turiste. Letovanjem u Stavrosu pruža vam se prilika da se bavite brojnim sportovima na vodi, da se odlično zabavite i fantastično odmorite, i odete u šoping po veoma povoljnim cenama. U ovom malom mestu živi svega oko 4.000 stanovnika, reklo bi se da ovo mesto stvarno ima dušu. Stavros je mesto za letovanje za koje se može reći da je još uvek u fazi razvoja, ali je svakako veoma lepo i mesto gde se može provesti vrlo udoban odmor. Ovo malo letovalište Stavros je izuzetno tiho i udobno sa interesantnom turističkom ponudom i sa pristojnim cenama. Stavros nije mesto za lude provode i noćne žurke a i mesta za večernje izlaske takodje nema puno, ali ipak i nije letovalište bez i jednog noćnog lokala. Za lepe izlete okolina Stavrosa pruža stvarno izuzetnu priliku. Sasvim sigurno da ćete ovako lepote Grčke upoznati iz drugačijeg ugla. Poznato mesto Olimpijada se nalazi u blizini Stavrosa a tu je i fantastična “Platinasta plaža” koju svakako treba posetiti. U ponudi lokalnih turističkih agencija su i to kao posete Uranopolisu i obilasku Svete Gore brodom. Stari grad i muzej Amfipolis se nalaze u pravcu Asprovalte, a blizu je i Solun za sve one koji vole šoping.

Pogledajte našu ponudu STAVROS 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust STAVROS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika STAVROS 2024. Naš program STAVROS LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection