Pon-Pet: 09:00 - 20:00

Sub: 10:00 - 14:00

Sunčev Breg

Sunčev Breg 2024 letovanje

SUNČEV BREG 2024 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Najpoznatija bugarska letovališta su SUNČEV BREG i Nesebar. Sunčev breg je lepa uvala sa 8 km dugom peščanom plažom. Nalazi se na 35 km od Burgasa – najveće južne bugarske luke. Duž plaže smešteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev Breg dobije konture modernog evropskog letovališta. Posebnu arakciju čini blizina starog ribarskog mesta Nesebra, koje je pod zaštitom UNESC-a.

Pogledajte našu ponudu SUNČEV BREG 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SUNČEV BREG može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SUNČEV BREG 2024. Naš program SUNČEV BREG LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subotom

10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

× Progressive Web App | Add to Homescreen

To install this Web App in your iPhone/iPad press icon. Progressive Web App | Share Button And then Add to Home Screen.

× Instalirajte Aplikaciju
Mobile Phone
Offline - No Internet Connection