ZLATIBOR ZIMOVANJE

Vila Domaći kutak

Vila  Domaći kutak** se nalazi u naselju Rujno, a od centra Zlatibora i autobuske stanice je udaljena oko 500 metara. Vila raspolaže sa 24 smeštajne jedinice koje su različitih kapaciteta: sobe dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i  dupleksi - dve odvojene spavaće sobe sa ukupno pet do osam ležajeva.

Svaka soba poseduje odvojene ležajeve ili francuski ležaj, CATTV sa preko 40 kanala, besplatni WiFi, sef, mini bar, telefon, kupatilo  sa fenom i peškirima. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama. Gostima je na raspolaganju i parking ispred objekta.

Vila Domaći kutak poseduje restoran koji prima do 100 gostiju, kao i kafe bar. Na raspolaganju je i visenamenska sala opremljenom svom audio i video opremom potrebnom za održavanje nastave, seminara  i rekreaciju, diskoteka, sportski tereni za košarku, odbojku, mali fudbal i tenis.

Vila je pogodna za organizaciju rekreativne nastave, za smeštaj sportskih grupa, ali i za boravak individualnih gostiju koji su ljubitelji prirode i aktivnog odmora na svežem planinaskom vazduhu.

GPS koordinate: 43.731236, 19.693792.

CENOVNIK U PRIPREMI

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj u sobi/dupleksu na bazi noćenja sa doručkom, polu ili punog pansiona (doručak se servira po principu samoposluživanja ukoliko u hotelu boravi najmanje 10 gostiju, ručak i večera se serviraju po principu ankete).

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Prevoz
 • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Srbije

Popusti:

 • Dete do 4 god. u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe GRATIS
 • Dete od 4-7 god. u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe ostvaruje popust 70%
 • Dete od 4-12 god. u sopstvenom ležaju ostvaruje popust 30%
 • Soba 1/1 – bez doplate

Doplate:

 • Boravišna taksa 120,00 din po osobi dnevno, a za decu od 7 do 15 godina 60,00 din

Način plaćanja:

 • Gotovinski - uplata avansa 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
 • Čekovima građana na maksimalno tri rate nakon realizacije aranžmana, bez uvećanja
 • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostatak na maksimalno  tri rate, pri čemu je korisnik usluga dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca
 • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) - vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate. 

Cenovnik br. 1 od 20.02.2017.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije San Marco travel d.o.o.,  licenca broj OTP 44/2013. Big Star Travel ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait