ZLATIBOR ZIMOVANJE

Hotel Novakov Dvor

Hotel Novakov dvor** se nalazi samo 300 metara od centra Zlatibora u naselju Đurkovac. Raspolaže kvalitetnim smeštajem, dobrom kuhinjom, ljubaznim osobljem i povoljnim cenama.

Smeštajni kapacitet objekta je do 60 mesta. Smeštajne jedinice su tipa studio 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo, terasu, mini-kuhinju  (sem soba 1/2), minibar-frižider, kablovsku tv, wi-fi, fen, hotelske peškire.

U hotelskom restoranu koji je otvorenog tipa i poseduje 90 mesta unutra i 40 mesta na terasi možete probati nacionalne specijalitete. Doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera se anketiraju. Gost može birati između četiri jela. Uz svaki obrok služi se supa ili čorba, glavno jelo, sezonska salata i desert. 

Hotel poseduje sopstveni parking. Pogodan i za smeštaj grupa dece na rekreativnim nastavama, a pogodan je i za organizaciju specijanih događaja i proslave.

GPS koordinate: 43.729999, 19.693288.

CENOVNIK U PRIPREMI

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj u studiu na bazi noćenja sa doručkom/polupansiona/punog pansiona (doručak - švedski sto, ukoliko u hotelu boravi manje od 10 gostiju servisa se po principu ankete, ručak i večera – anketa)

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Prevoz
 • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Srbije.

Popusti:

 • Dete do 4 god. sa dve odrasle osobe GRATIS
 • Dete 4-7 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 70%
 • Dete 4-12 god. u spstvenom ležaju ostvaruje popust 30%
 • Studio 1/1 - bez doplate

Doplate:

 • Boravišna taksa 120,00 din po osobi dnevno, a za decu od 7 do 15 godina 60,00 din.

Način plaćanja:

 • Gotovinski - uplata avansa najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
 • Čekovima građana na maksimalno tri rate nakon realizacije aranžmana, bez uvećanja 
 • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostatak na maksimalno  šest rata, pri čemu je korisnik usluga dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca 
 • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

Cenovnik br. 1 od 20.02.2017.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije San Marco travel d.o.o.,  licenca broj OTP 44/2013. Big Star Travel ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait