ZLATIBOR ZIMOVANJE

Vila Neivado

Apartmani "NEIVADO" nalaze se u neposrednoj blizini Titove rezidencije, u naselju 25. Maj, na udaljenosti od svega 700 m od centra Zlatibora. Smešteni u prirodnom okruženju, poseduju uređen dvorišni prostor sa sadržajima za decu, natkrivene terase idealne za odmor i parking prostor.

Apartmani "NEIVADO" su moderno i funkcionalno opremljeni, kompletno renovirani 2014. godine.

Apartmani su veoma komforni (oko 50m2, za 4-5 osoba), imaju veliki dnevni boravak sa ugaonom garniturom, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa kadom ili tušem i terasu. Savremena oprema, kablovska TV i bežična internet konekcija gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Svaki apartman sadrži 2 flat-screen TV-a. Postoji mogućnost najma dečijeg kreveca na upit. 

Apartmani predstavljaju pravi kutak za sve one kojima su potrebni mir, tišina i harmonija, iako su u neposrednoj blizini urbanog centra. Provedite svoje najlepše trenutke uživajući u prelepoj prirodi Zlatibora. Budite naši gosti, a ljubazni domaćini biće Vam na usluzi tokom celog boravka!

GPS koordinate: 43.738404, 19.702262.

CENOVNIK U PRIPREMI

CENA OBUHVATA:

  • smeštaj na bazi najma apartmana

CENA NE OBUHVATA:

  • prevoz
  • boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta po odluci Vlade RS 100 din. za odrasle, deca 7-15 god. 50 din. dnevno, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu

DOPLATE:

  • Za boravak kraći od 2 noći cena se uvećava 30%

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA: 

  • Gotovinski - uplata avansa najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
  • Čekovima građana na maksimalno tri rate nakon realizacije aranžmana, bez uvećanja
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostatak na maksimalno  šest rata, pri čemu je korisnik usluga dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)                                                                                            

Cenovnik br. 1 od 30.09.2016.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije San Marco travel d.o.o.,  licenca broj OTP 44/2013. Big Star Travel ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait