ŠVAJCARSKA ZIMA 2020

ŠVAJCARSKA 2020 - NAJPOVOLJNIJE CENE

svajcarska zima 2020

Švajcarska je alpska zemlja i kontinentalna država u centralnoj Evropi, sa vrlo razvijenom privredom, a posebno bankarstvom. Graniči se sa Nemačkom, Francuskom, Italijom, Austrijom i Lihtenštajnom. Švajcarska je savezna republika, i ima dugu i snažnu tradiciju političke i vojne neutralnosti. Ova činjenica je omogućila Švajcarskoj da bude zemlja domaćin mnogim međunarodnim organizacijama kao što su Međunarodni olimpijski komitet, Svetska zdravstvena organizacija, FIFA ili Svetska trgovinska organizacija.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Švajcarski franak.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0041 (pozivni za grad).

 

 WILLKOMMEN IN DER SCHWEIZ

 Odaberite željenu destinaciju u meniju sa leve strane.

Pogledajte našu ponudu ŠVAJCARSKA ZIMA 2020. Provedite zimu 2020 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ŠVAJCARSKA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2020. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ŠVAJCARSKA 2020. Naš program ŠVAJCARSKA ZIMA 2020 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 - 18:00
Subotom
neradni dan (trenutno)

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait