Obaveštenja / Last minute
Obaveštenje: Od ponedeljka 21.08.2017. agencija će zbog godišnjih odmora raditi skraćeno i to radnim danima u terminu od 10-18h, a subotom od 10-14h.
   |   

ŠVAJCARSKA ZIMA 2017

ŠVAJCARSKA 2017 - NAJPOVOLJNIJE CENE

svajcarska zima 2016

Švajcarska je alpska zemlja i kontinentalna država u centralnoj Evropi, sa vrlo razvijenom privredom, a posebno bankarstvom. Graniči se sa Nemačkom, Francuskom, Italijom, Austrijom i Lihtenštajnom. Švajcarska je savezna republika, i ima dugu i snažnu tradiciju političke i vojne neutralnosti. Ova činjenica je omogućila Švajcarskoj da bude zemlja domaćin mnogim međunarodnim organizacijama kao što su Međunarodni olimpijski komitet, Svetska zdravstvena organizacija, FIFA ili Svetska trgovinska organizacija.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Švajcarski franak.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0041 (pozivni za grad).

 

 WILLKOMMEN IN DER SCHWEIZ

 Odaberite željenu destinaciju u meniju sa leve strane.

Pogledajte našu ponudu ŠVAJCARSKA ZIMA 2017. Provedite zimu 2017 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ŠVAJCARSKA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2017. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ŠVAJCARSKA 2017. Naš program ŠVAJCARSKA ZIMA 2017 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš