Obaveštenja / Last minute
Zimovanje Bugarska 2018 - First minute ponuda Borovec i Bansko zima 2018. Veliki izbor hotela po najpovoljnijoj ceni, 7 polupansiona već od 65 eura.
   |   

ŠVAJCARSKA ZIMA 2018

ŠVAJCARSKA 2018 - NAJPOVOLJNIJE CENE

svajcarska zima 2016

Švajcarska je alpska zemlja i kontinentalna država u centralnoj Evropi, sa vrlo razvijenom privredom, a posebno bankarstvom. Graniči se sa Nemačkom, Francuskom, Italijom, Austrijom i Lihtenštajnom. Švajcarska je savezna republika, i ima dugu i snažnu tradiciju političke i vojne neutralnosti. Ova činjenica je omogućila Švajcarskoj da bude zemlja domaćin mnogim međunarodnim organizacijama kao što su Međunarodni olimpijski komitet, Svetska zdravstvena organizacija, FIFA ili Svetska trgovinska organizacija.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Švajcarski franak.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0041 (pozivni za grad).

 

 WILLKOMMEN IN DER SCHWEIZ

 Odaberite željenu destinaciju u meniju sa leve strane.

Pogledajte našu ponudu ŠVAJCARSKA ZIMA 2018. Provedite zimu 2018 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ŠVAJCARSKA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2018. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ŠVAJCARSKA 2018. Naš program ŠVAJCARSKA ZIMA 2018 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš