Obaveštenja / Last minute
Obaveštenje: Od ponedeljka 21.08.2017. agencija će zbog godišnjih odmora raditi skraćeno i to radnim danima u terminu od 10-18h, a subotom od 10-14h.
   |   

ZLATNI PRAG - 4 noćenja

6 DANA AUTOBUSOM
PRAG IZ NIŠA - posebna ponuda

prag-pitovanje

Program putovanja:

1. dan (utorak) BEOGRAD - NOVI SAD...

Polazak autobusom za Prag u 22:00h sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina. Polazak iz Novog Sada u 23:00h (parking kod lokomotiva). Vožnja preko graničnog prelaza Horgoša, pored Budimpešte sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora …

2. dan (sreda) …BRATISLAVA …PRAG

…dolazak u Bratislavu jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): KATEDRALA SV. MARTINA, PALATA GRASALKOVIČ, KULA SV. MIHAJLA, NARODNO POZORIŠTE, ROLANDOVA FONTANA, HLAVNI TRG, GRADSKA VEĆNICA… šetnja romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava, zatim obilazak bratislavskog dvorca. Posle kraćeg odmora nastavak vožnje do Praga. Dolazak u Prag u popodnevnim satima. Smeštaj u hotelu. Kasno popodne zajednički odlazak u centar Praga, upoznavanje šetnjom sa starim delom grada. Mogućnost fakultativnog odlaska u nacionalni češki restoran. Individualni povratak u hotel. Noćenje...

3. dan (četvrtak) PRAG - HRADČANI

…doručak, posle doručka polazak na razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodica na srpskom jeziku. Obilazamo DVORAC na HRADČANIMA sa monumentalnom katedralom Sv.VIDA iz 10 veka sa kapelom Sv.VENCESLAVA i grobnicom čeških kraljeva; staru KRALJEVSKU PALATU; baziliku Sv.ĐORĐA, zatim nastavljamo razgledanje kroz Malostranske namjesti. Prelazimo Vltavu KARLOVIM MOSTOM, STARA KULA na mostu, spomenik KARLU IV i Karlovom ulicom dolazimo u Starometske namjesti na STAROGRADSKI TRG sa astronomskim satom “ORLOJ”, razgledanje se zavrsava na VACLAVSKIM NAMJESTIMA. Nakon razgledanja predviđen je (fakultativno) odlazak na vožnju brodom po Vltavi (panorama Praga) sa ručkom. Slobodno popodne u centru Praga. Noćenje.

4. dan (petak) PRAG - DREZDEN

…doručak, slobodno dan u Pragu ili (fakultativno) odlazak na celodnevni izlet u DREZDEN, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje...

5. dan (subota) PRAG - KARLOVE VARI

...doručak, posle doručka (fakultativno) odlazak na izlet u KARLOVE VARI. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjoevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Obilazmo čuvenie banjske lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), Grand hotel Pupp, crkvu Sv Marije Magdalene, rusku crkvu Sv. Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki...), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posećuje Karlove Vari povodom filmskog festivala. Uz to nećemo propustiti da probamo čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, karlovarske oblande, vodu sa lekovitih izvora... Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno popodne i veče u centru Praga. Noćenje…

6. dan (nedelja) PRAG … NOVI SAD - BEOGRAD

…doručak, posle doručka napuštanje hotela, polazak za Beograd, vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora… dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima na mesto polaska. (Kraj usluga).

Termin2.maj - 7.maj9.maj - 14.maj16.maj - 21.maj23.maj - 28.maj30.maj - 4.jun6.jun - 11.jun
Hotel 3* 129€ 129€ 129€ 129€ 129€ 129€
SPECIJALNA PONUDA 119€ 119€ 119€ 119€ 119€ 119€
Termin13.jun - 18.jun20.jun - 25.jun27.jun - 2.jul4.jul - 9.jul11.jul - 16.jul18.jul - 23.jul25.jul - 30.jul1.avg - 6.avg8.avg - 13.avg15.avg - 20.avg22.avg - 27.avg29.avg - 3.sep
Hotel 3* 129€ 129€ 129€ 119€ 119€ 119€ 119€ 119€ 119€ 119€ 119€ 119€
SPECIJALNA PONUDA 119€ 119€ 119€ 109€ 109€ 109€ 109€ 109€ 109€ 109€ 109€ 109€

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji
 • Smeštaj u hotelu 3*u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom, buffet-servis (samoposluživanje)
 • Razgledanje Bratislave u pratnji vodiča - pratioca, razgledanje Praga i Hradčana uz pratnju stručnog vodiča na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Međunardno zdravstveno osiguranje
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu - na upit
 • Fakultativne programe-izlete

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • večera u nacionalnom restoranu - 12€
 • krstarenje Vltavom uz buffet ručak u trajanju od 2h - 20€
 • izlet u Drezden - 30€
 • izlet u Karlove Vari - 25€
 • Za raelizaciju izleta potrebno je najmanje 25 prijavljenih putnika.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Večera u nacionalnom restoranu - tradicionalna večera u jednom od čeških nacionlanih restorana
 • Krstarenje Vltavom uz buffet večeru - pogledajte Prag iz drugačijeg ugla, sa reke. Tokom vožnje u trajanju od 2 sata možete uživati u češkoj nacionalnoj hrani uz pratnju vodiča - pratioca i njegovu interpretaciju (Rudolfinum, Karlov most, Hradčani, Narodno pozorište...)
 • Drezden - glavni grad nemačke savezne države Saksonije, nalazi se u dolini reke Elbe, dvadesetak kilometara od granice sa Češkom. Drezden je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna. Grad je čuven po svojim građevinama iz doba baroka: Opera Zemper (nazvana po arhitekti), palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), protestantska Bogorodičina crkva (Frauenkirche), rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata, palata Tašenberg (hotel Kempinski), deo nekadašnjih gradskih zidina, Avgustov most.
 • Karlove Vari - jedna od najpoznatijih svetskih i najveća Češka banja. Osnovao ju je Karlo IV jos u 14. veku. Vremenom se razvijala da bi danas postala mesto prestiža gde se okupljaju najpoznatiji i najbogatiji ljudi na svetu. Tu se nalaze mnogobroji izvori koji se razlikuju kako po sastavu tako i po temperaturi.

Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije - ino partnera. 

OPISI HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

Hotel Slavia je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95-standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon, kupatilo, wifi internet. Hotel ima 2 restorana u kojima se služi doručak - buffet servis (samoposluživanje).

Hotel Olympic 3* udaljen je 200m od stanice metroa Invalidovna (na liniji B), odakle se do centra Praga može stići za 10-tak minuta. Doručak - buffet servis (samoposluživanje). Broj smeštajnih jedinica je 280. Sobe imaju mini-bar, TV, sef, kupatilo.

NAČIN USLOVI PLAĆANJA:
Cena aranžmana je izražena u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 10 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana na 6 mesečnih rata, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina

Minimalni broj za realizaciju programa je 35 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Češke Republike.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Belvi Travel, licenca OTP 25/2016.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.