NEA VRASNA LETOVANJE

NEA VRASNA - VILE NIKI I TASOS

VILA NIKI – NEA VRASNA

Nalazi se na oko 40m od plaže i oko 900m od Asprovalte. Vila koja odiše gostoprimstvom i toplinom, sa prelepo uređenim dvorištem (prva nagrada opštine Agios Georgios za najurednije dvorište u 2007. godini). Ljubazni domaćini i izvanredno okruženje učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Svi studiji su na visokom prizemlju.
Higijenu u studiju gosti održavaju sami, promena posteljine na 5 (pet) dana.
SADRŽAJ VILE: Izuzetno uređeno dvorište sa roštiljem, garniturama za sedenje i suncobranima.
SADRŽAJ STUDIJA: Kuhinja (veliki frižider sa zamrzivačem, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, mali toster, posuđe i pribor), kupatilo, dva manja francuska ležaja širine 130cm, orman, noćni ormarić, ogledalo, televizor, WI-FI (besplatan), klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje i tenda. Predvđeni za smeštaj maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina, ili troje odraslih i jedno dete do 12 godina.
 
CENOVNIK U PRIPREMI

VILA TASOS – NEA VRASNA
Nalazi se na oko 40 m od plaže i oko 900 m od Asprovalte. Jedna je od najlepših vila u Nea Vrasni. Ljubazni domaćini uredili su dvorište, vilu i studije sa puno ljubavi, topline i prefinjenog ukusa. Možda Vas i ove godine očekuje neko iznenađenje… U svom sastavu ima studije na prvom spratu, predviđene za smeštaj tri i četiri osobe. Vlasnici održavaju higijenu u studijima ekološkim sredstvima za čišćenje. Na drugom spratu nalazi se terasa sa koje se pruža divan pogled na more i Nea Vrasnu.
Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima.
Svi smeštajni kapaciteti nalaze se na prvom spratu.
Higijenu u studiju gosti održavaju sami, promena posteljine na 5 (pet) dana.
SADRŽAJ VILE: Prelepo uređeno dvorište sa roštiljem, garniturama za sedenje i suncobranima.
SADRŽAJ 1/3 STUDIJA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), mali sto sa stolicama za ručavanje, kupatilo, jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj, orman, noćni ormarić, ogledalo, SAT TV, WI-FI (besplatan), klima uređaj, velika nadkrivena zajednička terasa sa pogledom na more i stolovima za svaki studio, garnitura za sedenje.
SADRŽAJ 1/4 STUDIJA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), mali sto sa stolicama za ručavanje, kupatilo, jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan francuski ležaj širine 130cm, orman, noćni ormarić, ogledalo, SAT TV, WI-FI (besplatan), klima uređaj, velika nadkrivena zajednička terasa sa pogledom na more i stolovima za svaki studio, garnitura za sedenje.

 

CENOVNIK U PRIPREMI

 

POPUSTI ZA DECU U APP:
-Dete do 2 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.
-Dvoje dece do 12 godina mogu da koriste jedan zajednički ležaj.

PROGRAM PUTOVANJA: 
1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE. 
3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/ 
11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

PREVOZ:

Mesto i vreme polaska proveriti 2 dana pred polazak na put.
  • Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).
  • Polazak iz Beograda – Niša – Leskovca, dan uoči smena naznačenih u cenovnicima, prema rasporedu koji dostavlja ORGANIZATOR PUTOVANJA.
  • Povratak poslednjeg dana boravka, prema rasporedu koji ORGANIZATOR dostavlja predstavniku agencije u mestu boravka.
  • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja.
  • Marš ruta prevoza i transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila je isključivo u nadležnosti ORGANIZATORA PUTOVANJA. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem – direktno.
  • U slučaju manjeg broja od 8 (osam) putnika, organizuje se transfer do predviđenog mesta polaska. Način prevoza i transfera ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
  • Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Srbije), su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
 
REZERVACIJE:
Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanje ne može se menjati naknadno.
 
NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplaćen deo aranžmana, a ostatak je podložan promeni.
Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2021. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
Platnim karticama
Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Bravo Tours Licenca OTP 223/2010 
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 16:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait