KOPAONIK ZIMA 2023

KOPAONIK - NAJPOVOLJNIJE CENE

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji. Njegov najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017 m nmv. na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka po kome je dobio ime, oko koga se nalazi baza vojske Srbije. Ceo masiv je dobio naziv po velikom rudnom bogatstvu koje je na njemu eksploatisano još od srednjeg veka, a na njegovom širem prostoru je smešten čitav niz kulturno-istorijskih spomenika iz perioda od XII do XV veka. Zahvaljujući razvijenom turističkom centru sa savremenim hotelima i pratećim objektima, Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji.

CENOVNIK proleće 2023Kopaonik ZIMOVANJE 2023

CENOVNIK ZIMA 2023Kopaonik ZIMOVANJE 2023

kopaonik zima 2023 mapa

 

Pogledajte našu ponudu KOPAONIK ZIMA 2023. Provedite zimu 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust KOPAONIK može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2022. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika KOPAONIK 2022. Naš program KOPAONIK ZIMA 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait