VRAHOS LETO 2022

VRAHOS 2022 - NAJPOVOLJNIJA PONUDA

Vrahos je mestašce sa dugačkom peščanom plažom koja se nalazi na oko 30 km od grada Preveza. Plaža je dugačka 3 km i jedna je od najpopularnijih i najposećenijih plaža u toku sezone u ovom delu Grčke. Mesto je pored plaže i kristalno čistog mora poznato po bujnoj mediteranskoj vegetaciji koja upotpunjuje lepotu ove regije. Veliki broj kafića, restorana, taverni i supermarketa čini Vrahos dodatno atraktivnim i jednim od najlepših u čitavoj oblasti Epir.

Pogledajte našu ponudu VRAHOS 2022. Provedite LETO 2022 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popustVRAHOS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2022. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika VRAHOS 2022. Naš program VRAHOS LETO 2022 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait