Istra leto 2022

2 noćenja, autobuski prevoz iz Niša

PLITVICE – OPATIJA – PULA – BRIONI – BALE - ROVINJ

Najveće jadransko poluostrvo površine 3.476 km² i koje se nalazi na severoistočnoj obali Jadrana. Najvećim delom se nalazi u Hrvatskoj (90%) i Sloveniji, dok se područje oko mesta Milje nalazi u Italiji.
Položaj između Tršćanskog i Kvarnerskog zaliva, odnosno Jadranskog mora i srednje Evrope omogućili su razvoj vekikih gradova Trsta, Kopra, Pule, Rijeke, brodogradilišta, intenzivnog saobraćaja, te evropski značajnog turističkog kompleksa.
 
istra putovanje
 

Datum

Hotel

Specijalna ponuda

02.06.-06.06.2022

PULA 3* – 2 PP  (doručak/večera) POLUPANSION

139 €

Cena je sa polaskom iz Kraljeva ( KEJ – autobusko stajalište), Ĉaĉka (Preljina), Gornjeg Milanovca, Lazarevca I Beograda (Sava centar – autobusko stajalište na autoputu).

DOPLATE za transfere iz drugih gradova:
iz Užica (transfer do Čačka) 10 €,
iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€,
iz Kruševca (transfer do Kraljeva) 10€,
iz Trstenika (transfer do Kraljeva) 7€,
iz Vrnjačke Banja (transfer do
Kraljeva) 7€,
iz Nisa (transfer do Kraljeva) 15 €.
Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio oprema)
smeštaj u hotelu Pula (3*) koji se nalazi pored obale mora , na bazi 2 HB ( polupansiona ), u cenu su uključeni sokovi, voda, vino i pivo iz šankomata, sobe 1 / 2
razgledanja Opatije, Pule i ostalih gradova prema programu,
usluge vodiča tokom celog putovanja
troškove organizacije putovanja
turistička taksa u Puli

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može kupiti u agenciji po ceni od oko 400 dinara po osobi
Individualne troškove – nepomenute usluge
Doplata za jednokrevetnu sobu je 30 €, isključivo na upit
Doplata za dodatno sedište 40 €

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
Plitvička jezera 25 € u pratnji turističkog vodiča (minimum za realizaciju 25 osoba) cena za decu (7-18 godina) 15 €;
Obilazak Pule sa posetom Arene sa turističkim vodičem 15 € – u cenu je uračunata ulaznica za ARENU (minimum za realizaciju 25 osoba) cena za decu (7-18 godina) 10 €;
Poseta Brionima , uključen transfer brodom , usluga licenciranog turističkog vodiča, usluga vožnje vozićem po Brionima ( poseta traje 4 časa) 35 € ( minimum za realizaciju 25 osoba ) cena za decu (7-18 godina) 15 €;
Poseta Rovinju sa turističkim vodičem 10 € ( minimum za realizaciju 25 osoba ) cena za decu (7-18 godina) 5 €.
CENA PAKETA IZLETA – 75€ ( OBAVEZNA prijava za fakultativne izlete je 10 dana pre putovanja, u agenciji, a plaćanje u autobusu).

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN
Polazak iz Kraljeva u 21h sa stajališta Kej, Čačka ( Preljina 21.30h), Beograda (Sava centar –oko 23.30h). Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku uz usputna stajanja radi odmora i carinskih formalnosti.
2.DAN
Dolazak u Plitvice u jutarnjim satima .Obilazak Nacionalnog parka „ Plitvička jezera“ (fakultativno). Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Rebublike Hrvatske. Svojom prirodnom lepotom ovo područje oduvek je privlačilo zaljubljenike u prirodu. Planirani obilazak 3-4 sata. Nakon obilaska nastavak putovanja prema Opatiji. Dolazak u Opatiju i slobodno vreme od 2 časa za uživanje na čuvenoj Promenadi sa pogledom na divan zaliv i raskošnu arhitekturu brojnih hotela. Opatija je jedno od najekskluzivnijih letovališta Hrvatske. Nastavak putovanja prema Puli. Dolazak u hotel „PULA“ 3* koji se nalazi na samoj obali mora. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
3. DAN
Doručak. Posle doručka panoramsko razgledanje grada, slobodno vreme ili fakultativni odlazak u obilazak Pule sa licenciranim turističkim vodičem, pešačka tura, zatim obilazak čuvene Pulske arene. Pulski amfiteatar je jedna najlepša i najpoznatija antička graĊevina u Hrvatskoj. Izgradili su je Rimljani i služila je za zabavu narodu. Nakon obilaska Arene, nastavak razgledanja Herkulova kapija ili Zlatna vrata – najstariji antički spomenik Pule , Avgustov hram , Augustinski forum ….obilazak traje 2 sata, slobodno vreme do 13.30 h kada je planiran fakultativni odlazak na Brione . Dolazak u Fažanu, ukrcavanje na brod, dolazak do ostrva Veliki Brion. Obilazak Briona sa licenciranim turističkim vodičem . Obilazak je planiran vozićem, zatim pešačka tura za obilazak crkve Sv. Marije, Kastruma-staro naselje u doba Rimljana, Gota, Venecije, Gradine, Rimske vile u uvali Verige, Titovog muzeja …. Brioni su poznati kao jedna od „ top“ destinacija Hrvatske. Na ovom ostrvu se nalazilo odmaralište nekadašnjeg predsednika Jugoslavije , Josipa Broza Tita , a mnoge poznate svetske javne ličnosti ( političari, glumci) bile su gosti maršala Tita. Slobodno vreme za osveženje. Oko 18.30h povratak sa Briona u hotel. Večera. Noćenje.
4. DAN
Doručak. Napuštanje hotela u 9h. Nastavak puta do kamenog gradića Bale, grada netaknute prirode i bogatog kulturno-arheološkog nasleĊa. Tu možete videti ostatke starih graĊevina, rimskih cesti, cisterni, bunara, rimskih vila i razgledati gotičko-renesansni kaštel Soardo-Bembo, svratiti do tornja iz 19. veka, sve vreme nalazeći se na pola puta izmeĊu Ekvatora i Sjevernog pola. Polazak prema Rovinju . U Rovinju slobodno vreme do 15 h za one koji ne idu na fakultativni obilazak Rovinja sa licenciranim turističkim vodičem . Razgledanje koje će trajati 2 sata : crkva Sv. Eufemije sa visokim tornjem sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad i okolinu , barokni Balbijev luk. Zatim, slobodno vreme za šetnju pored mora , fotografisanje u najlepšem gradu Istre . Uživanje u prelepom izboru mediteranske hrane i pića. Rovinj je najpoznatiji Istarski grad , a po mnogima i najlepši. Polazak za Srbiju oko 15 h. Vožnja kroz Hrvatsku, BiH i Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti.
5. DAN
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 2h posle ponoći.
 
Hotel Pula 3 *
Hotel se nalazi u Puli u neposrednoj blizini plaže i na samo 2 km od istorijskog centra grada .
Svaka soba poseduje : TV, klima uređaj, telefon, sef, potpuno novi nameštaj i dekor.
Sadržaj hotela: velika sala za ruĉavanje , restoran“ a la carte“ – „ Kažun“ , lounge bar, internet cafe, bežiĉni pristup internetu u celom hotelu , otvoreni bazen, disco klub, banket sala , fitness centar, sauna, masaža, frizer, menjaĉnica , gift shop, rent-a-bike.
Više informacija o hotelu na www.hotel-pula.hr

U slučaju zatvaranja granica ili uvođenja obaveznog PCR testa, novac uplaćen za aranţman se vraća u celosti.
Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.
Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.
Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika.
Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeća liĉna karta , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.
PUTNIK JE DUŽAN DA SE SAM INFORMIŠE O USLOVIMA ULASKA NA TERITORIJU BOSNE I HERCEGOVINE I POVRATKA U SRBIJU.
Cenovnik br.1, od 30.03.2022.god

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, Tomash Tours Licenca A OTP 242/2021.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik
 
 
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 19:00
Subotom
10:00 - 15:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait