SARTI LETO 2022

SARTI 2022 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija na Halkidikiju, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Sarti je smešten na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima. Ako Vam za vaš odmor nisu dovoljni sunce, čiste plaže i taverne sa grčkim specijalitetima, nudimo Vam niz interesantnih izleta.

Pogledajte našu ponudu SARTI 2022. Provedite LETO 2022 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SARTI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2022. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SARTI 2022. Naš program SARTI LETO 2022 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. 
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.
demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait