Hotel Pirin Palace 3*

LOKACIJA: Apartmanski hotel Pirin Place lociran je oko 100m od prve stanice gondole i oko 1.5 km od centra grada.

SMEŠTAJNE JEDINICE: Studio (max 2+1) – sastoji se od jedne sobe sa francuskim ležajem, sofe na razvlačenje na kojoj može da spava jedna osoba, malog kuhinjskog bloka.
Apartmani sa jednom spavaćom sobom (kapacitet max 2+2) – sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje kapaciteta za dve osobe i mali kuhinjski blok.
Apartmani sa dve spavaće sobe (kapacitet max 4+2) – sadrže dve spavaće sobe i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje kapaciteta za 2 osobe i mali kuhinjski blok.
Sve smeštajne jedinice imaju satelitski TV program, potpuno opremljen kuhinjski blok (frižider, rerna, mikrotalasna rerna, uređaj za pripremanje čaja/kafe), potpuno opremljenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, radiatore, krevetac za bebe na upit bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ :Recepcija 24-sata, fitnessSaunaSkijašnicaSefPerionica vešaIznajmljivanje pegle Parking sa obezbeđenjem.USLUGE BEZ DOPLATE: fitnes, sauna, ostava za ski opremu, parking.

WEB-Site: http://en.pirin-palace.com/

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 19:00
Subotom
10:00 - 15:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait