Hotel Green Wood 4*

Lokacija: Kompleks je smešten samo 6 kilometara od Banskog, 3 kilometra od mesta Razlog i 2 kilometra od mesta Katarino. Hotel ima sopstveni prevoz do ski staza u Banskom. Samo 500 metara od hotela nalazi se golf teren Pirin sa 18 rupa, koji je dizajnirao višestruki šampion u golfu Ian Woosnam.

Smestaj: Hotel svojim gostima nudi smeštaj tokom cele godine u: 28 dvokrevetnih soba, 53 studija, 19 apartmana sa jednom spavacom sobom i 6 apartmana sa dve spavace sobe Svaka smeštajna jedinica opremljena je modernim nameštajem, u skladu sa najvišim biznis standardima, poseduje kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV od 22 inca, internet.

Hotelski sadržaj:  Luksuzni studiji , apartmani, sobe,  SPA centar, restoran, lobi bar....

WEB-Site: http://greenwood-hotel.com/

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 19:00
Subotom
10:00 - 15:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait