Hotel Gardenia Park 4*

Lokacija: Hotel se nalazi na 5 min šetnje od centra grada Banskog, a na 1000m od gondole.

Sadržaj: U starom delu grada možete videti spomenike, muzeje, stare zgrade i poznatu crkvu Sv. Trojstvo. U tradicionalnoj Banskoj taverni (Mehana), možete doživeti pravu lokalnu atmosferu uz živu folk muziku, ukusnu kuhinju i probrano bugarsko vino. Hotel ima glavni restoran sa terasom, gde se služe raznovrsni specijaliteti, a na raspolaganju su i Kukeri mehana i italijanski restoran.

Gardenia Spa Centar nudi preko 70 vrsta masaža, telesne i facijalne terapije, dečji bazen, parno kupatilo, bazen za odrasle + solarijum + Jacuzzi + sauna i fitnes su uključeni u cenu.

Takode, na raspolaganju su besplatan parking, recepcija koja radi 24h, besplatan prevoz do Gondole u zimskoj sezoni (ide na pola sata od 8-11h i 14-16h), spoljašnji lift sa prelepim pogledom na ski staze, potpuno opremljena konferencijska sala, besplatan WiFi Internet pristup.

Smeštaj: Na raspolaganju su 84 dvokrevetne sobe (pušačke i nepušačke) sa kaučom koji se moze razvuci i koristiti kao lezaj po potrebi. Sve sobe sadrze telefon, TV set, sef (ukljucen u cenu), mini bar, Internet pristup, garderobu za licne stvari, radni sto i ogledalo. Kupatila su opremljena sa kadom, fenom, bade mantilom, peškirima i bogatim kozmetickim asortimanom.

WEB-Site: http://www.parkhotelgardenia.com/

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 19:00
Subotom
10:00 - 15:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait