Obaveštenja / Last minute
LETOVANJE GRČKA 2018 - FIRST MINUTE PONUDA LETO 2018 - VELIKI IZBOR HOTELA I VILA U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ZA LETOVANJE 2018.
   |   

AVIO KARTE

LETOVI IZ NIŠA

U agenciji Big Star Travel možete kupiti karte za dve low cost kompanije koje trenutno lete iz Niša. U pitanju su Wizzair i Ryanair.

ryanair wizzair


RED LETENJA WIZZAIR

NIŠ - BAZEL - NIŠ - sreda i nedelja

NIŠ - MALME - NIŠ - sreda i nedelja

NIŠ - MINHEN - NIŠ - ponedeljak i petak

NIŠ - AJNDHOVEN - NIŠ - ponedeljak i petak

NIŠ - DORTMUND - NIŠ - utorak i subota

 

RED LETENJA RYANAIR

NIŠ - BERLIN - NIŠ - četvrtak i nedelja

NIŠ - DIZELDORF - NIŠ - četvrtak i nedelja

NIŠ - MILANO - NIŠ - utorak i subota

NIŠ - BRATISLAVA - NIŠ - ponedeljak i petak

OSTALI LETOVI

Big Star Travel posredstvom globalnog distribucionog sistema Amadeus nudi mogućnost rezervacije avio karata i pruža sve informacije u avio saobraćaju, po najpovoljnijim cenama svih svetskih avio kompanija! Za pregled Vašeg itinerera kliknite na link checkmytrip.com, a zatim unesite broj rezervacije koji ste dobili u agenciji i prezime putnika.

amadeus

 

TRANSFER DO I OD AERODROMA NIKOLA TESLA

Kombi transferi. Polazak sa dogovorene adrese!
CENA PO PRAVCU 2480,00 RSD

Svakodnevno po 4 polaska do i od aerodroma „ Nikola Tesla“ u Beogradu iz Niša i Prokuplja sa 4 izuzetno udobna vozila  marke „ Renault Trafic „ i “ Opel Vivaro ” sa 8+1 sedištem.

Polazak iz Niša i Prikuplja je sa dogovorenog mesta ili adrese putnika, a iz Aleksinca, Ražnja, Paraćina, Ćuprije, Jagodine i Velike Plane sa dogovorenog mesta na auto putu. Vreme polaska isključivo u dogovoru sa putnicima i podređeno je vremenu poletanja - sletanja aviona sa aerodroma.

Povratak sa aerodroma do navedenih mesta je takođe po dogovoru sa putnicima jer za svaki transfer radimo poseban program putovanja. Uniformisani vozači sa službenim akreditacijama čekaju na izlaznom terminalu sa slikom žutog kombija.

Vozila su opremljena klima uređajem, kvalitetnim audio sistemom, sistemom za grejanje, prtljažnim prostorom i 2 krovna kofera ukupne zapremine 800 litara, udobnim i prostranim sedištima, GPS uređajem, anatomski oblikovanim sedištima za decu sa posebnim pojasevima i zatamnjenim staklima!

Upotreba cigareta, alkohola i opojnih sredstava izričito zabranjena u vozilima.

Dozvoljeni prtljag uračunat u cenu prevoza je jedan kofer težine oko 30 kg i jedan ručni prtljag težine oko 10 kg shodno pravilima avio kompanije gde su putnici rezervisali avio prevoz  Svaki naredni kofer ili torba tarifira se sa 5 eura u dinarskoj protivvrednosti uz OBAVEZNU prethodnu najavu broja dodatnih kofera.