Obaveštenja / Last minute
Obaveštenje: Agencija neće raditi u toku praznika od 14-17.04.2017. Želimo vam da lepo provedete predstojeće praznike!
   |   

KRSTARENJA 2017

Plovidba morima i rekama je fascinantno iskustvo, ali samo na brodu koji pruža vrhunsku udobnost i uslugu. Izaberite Vaše krstarenje iz snova. 

Poslednjih godina, došlo je do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova-kruzera, naročito u tehničkoj sigurnosti plovidbe i navigacije. Nastali su Kruzeri - ploveći hoteli koji mogu da ugoste i preko 5000 putnika. Posada, koja broji i preko 2000 osoba, brine se da ugodi i najzahtevnijim gostima na krstarenjima.

krstarenja

U našoj ponudi su putovanja brodovima koja su remek dela u tehnici, navigaciji, udobnosti, usluzi, ekološkom očuvanju mora, a na kojima će vam se pružiti vrhunsko iskustvo posade u nautičkoj i uslužnoj delatnosti da bi sa sobom poneli nezaboravno sećanje sa krstarenja bilo kojim morima sveta.

Naše ljubazno i kvalifikovano agencijsko osoblje uvek će vam pomoći u odabiru krstarenja, oslanjajući se na vaše želje koje će pretopiti u pravi izbor brodara i itinerera krstarenja.

Izborom krstarenja, vi dobijate smeštaj i hotelsku uslugu najluksuznijih hotela na svetu sa ekskluzivnom gastronomskom ponudom.

Posada koja se brine o svakom detalju kako bi vama u svakom minutu dana i noći bilo najudobnije, od polaska do sigurnog povratka kući.

Tokom krstarenja čeka vas spektakularna zabava i bogat izbor sadržaja za opuštanje, spa tretmana i sportskih aktivnosti. Ovakvu udobnost posada će pružiti svim gostima bez obzira na starost, po ceni koja mami osmeh na lice.

Izaberite idealno krstarenje za Vas!

SJAJ JESENJEG MEDITERANA - 11.11. - 19.11.2016. - od 439€

„SJAJ JESENJEG MEDITERANA“ 

Firenca - Siena - Ćivitavekija - Palermo - Valeta - Valensija - Marsej - Genova

Polazak iz Beograda - 11. Novembar 2016.

paket aranžman,  autobus + brod  (10 dana, 7 noćenja)

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 11. Nov.  PETAK : BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda sa parkinga kod bloka 42 u 17.00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obaveznih carinskih formalnosti.

2.dan, 12. Nov.  SUBOTA : Firenca -  Italija

Dolazak u Firencu u prepodnevnim satima. Obilazak grada u pratnji stručnog turističkog vodiča na srpskom jeziku. Piazza, Crkva San Lorenzo, Kapela Mediči, Katedrala Santa Maria del Fiore, Bruneleskijeva kupola, Đotov zvonik, Krstionica, Piazza Sinjoria, Galerija Uffici, Ponte Vecchio. Smestaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

3.dan, 13. Nov.  NEDELJA : Firenca, Siena, Ćivitavekija -  Italija

Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak puta autobusom do mesta Siena, gradića koji je poznat po jednom od najlepših trgova u Italiji, Crkvi San Domenico, Piazzi Salimbeni, Katedrali iz 12.veka... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta ka Ćivitavekiji. Ukrcavanje na brod  MSC PREZIOSA. Slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorima. Večera. Uživanje u brodskim aktivnostima i animacijama. Noćenje.

Dan Luka Dolazak Polazak
1 . dan nedelja, 13. nov. Ćivitavekia - Italija -- 17:00
2. dan ponedeljak, 14. nov. Palermo- Italija 09:00 15:00
3. dan utorak, 15. nov. Valeta – Malta 08:00 17:00
4. dan sreda,  16. nov. Dan na moru -- --
5. dan četvrtak,  17. nov. Valensija – Španija 09:00 16:00
6. dan petak,  18. nov. Marsej- Francuska 13:00 20:00
7. dan subota, 19.nov Đenova- Italija 09:00 --

4.dan, 14. Nov.  PONEDELJAK : Palermo, Sicilija - Italija

Doručak. Pristajanje u luku u Palermu u 09.00h. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Palermo kao glavni grad Sicilije, predstavlja i spomenik kulture i ostavštine koje datiraju uglavnom iz 12. veka. Gradska katedrala, Normanska palata, crkva Sv. Katalda, Manastir San Đovani Delji Eremiti, Gradsko pozoriste...  Povratak na brod. Isplovljavanje u 15.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnost i večernju animaciju. Večera. Noćenje.

5.dan, 15. Nov.  UTORAK :   Valeta  - Malta

Doručak. Pristajanje u luku Valeta u 08.00h. Slobodno vreme za upoznavanje grada. Valeta je glavni grad Malte i predstavlja grad tvrđavu, sa svih strana okružen  zidinama. Biser Valete je nesumnjivo Katedrala Sv. Jovana,  završena 1577. godine, sva u mermeru, zlatu i srebru, prepuna umetnina i skulptura. Svakako treba posetiti glavnu ulicu Republika, park Barracca,  Palatu Kastilja- zgrada predsednika vlade. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke u 15.00h. Slobodno vreme za individualne aktinosti na brodu.Večera. Večernja animacija. Noćenje.

6.dan, 16. Nov.  SREDA : Dan na moru

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktinosti na brodu. MSC PREZIOSA, predstavlja perjanicu flote istoimenog brodara. Porinuta je 2013. Godine, duzine od 333.30 metara, u mogućnosti je da primi 4.345 putnika. Brod poseduje 7 različitih restorana, 20 barova, 4 bazena, uključujući i bazen za decu, kuglanu, teretanu, pozorište sa kapacitetom od 1.600 ljudi, sportske terene, džoging traku, klub za decu, vodeni tobogan. Prostor sa video igrama za najmladje... Večera. Noćenje.

7. dan, 17. Nov.  ČETVRTAK : Valensija – Španija

Doručak. Pristajanje u luku u 09.00h. Slobodno vreme za obilazak jednog od najlepših gradova Španije: Kvart Tores, manastir San Migel, šetalište Paseo Maritimo, trg Device Marije, bazilika Sv. Marije, trg Bikova, muzej nauke i tehnike... Povratak na brod. Ispolovljavanje broda iz luke u 16.00 h. Večera. Večernje aktivnosti. Noćenje.

8.dan,  18. Nov.  PETAK: Marsej - Francuska

Doručak. Pristajanje broda u luku oko 13.00 h. Slobodno vreme za obilazak Marseja: Ova poznata luka, ujedno i drugi po veličini grad u Francuskoj oduševiće svakog posetioca lepim plažama, srednjevekovnim građevinama, uličnim pejzažima i dinamičnom atmosferom. Obavezno treba posetiti baziliku Notre Dame de la Grade i nekadašnji zatvor poznat kao francuski Alkatraz. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke u 20.00 h. Večera, slobodno vreme. Noćenje.

9.dan,  19. Nov.  SUBOTA: Đenova - Italija

Doručak. Napuštanje broda.  Slobodno vreme za razgledanje Đenove: Stara luka, kuća Kristofera Kolumba, katedrala Sv. Lorenca, akvarijum... Po završetku slobodnog vremena u Đenovi, odlazak do Outlet Centra Serravalle. Nastavak puta prema Srbiji usputnim pauzama radi odmora.

10.dan,  20. Nov.  NEDELJA: Beograd - Srbija

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

FIRST MINUTE CENA:  469 €, 439 € za rezervacije do 15.10.2016

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Krstarenje (7 dana/6noći) kruzerom MSC Preziosa na relaciji Ćivitavekija (Italija) – Palermo (Italija) - Valeta (Malta) – Valensija (Španija) – Marsej (Francuska) – Đenova (Italija);
 • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama unutrašnje  kategorije tokom krstarenja;
 • Noćenje sa doručkom u hotelu Auto Park hotel u Firenci u 1/2 i 1/3 sobama;
 • Prošireni pun pansion: doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok i ponoćna zakuska; (Svi obroci se služe ili po  sistemu bife posluge - švedski sto, ili u restoranu po sistemu izbornog menija);
 • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne tipove žive muzike, disko club, karaoke i sl;
 • Korišćenje bazena za kupanje, fitnes sale, džoging staze i hidromasažne kade (jacuzzi) na Lido palubi;
 • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;
 •   Prevoz turističkim autobusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu;
 •   Razgledanje prema programu u pratnji vodiča – pratioca;
 •   Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;
 •   Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Obavezne lučke takse (110 €) koje se plaćaju prilikom uplate aranžmana;
 • Obavezne napojnice koje se plaćaju na brodu i iznose 9€ po odrasloj osobi po danu, deca mlađa od 14 godina ne plaćaju napojnice, deca od 14 do 17 godina plaćaju 50% iznosa.;
 • Obavezno Međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana  u iznosu od 1.281 rsd za uzrast od 18-70 god,  deca do 18. god imaju  popust 50%, lica iznad 70. god 3.203 rsd. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta, a refundacija se vrši po povratku prema proceduri osiguravajuće kuće;
 • Pića na brodu, uključujući i vodu za piće, osim vode i napitaka tokom doručka s kojim se putnici sami poslužuju iz termosa u restoranu  u kom se poslužuju obroci po sistemu bifea;
 • Svakodnevne fakultativne izlete u organizaciji brodara (informacija na info desk-u broda);
 • Programe  u posebnom prostoru na brodu MSC Aurea spa, gde putnici mogu da se opuste uživajući u raznim  vrstama  masaže, turskom kupatilu, sauni, hidromasažnim kadama...;
 • Korišćenje sportskog terena na brodu;
 • Korišćenje mini bara u kabini i hotelima;
 • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eur i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini);
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...;
 • Fakultativne izlete prema programu.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 kabinu na brodu na upit ;
 • Doplata za prozorsku kabinu na brodu  90€ po sobi;
 • Doplata za balkonsku kabinu 180€ po osobi;
 • Popust za 3. i 4. odraslu osobu 150€;
 • Deca od 2 do 13 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 220

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

GOTOVINSKI:

 • prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

NA RATE:

 • uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
 • uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate i Diners na 3 rate bez kamate;
 • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS BRODA:

Brodska kompanija:          MSC Mediterranean Shipping Company

Brod:                                     Preziosa;              

Godina izgradnje:              2013.god;             

Dužina:                              333 m;   

Broj putnika:                      4.345;    

Broj paluba:                        14 putničkih;

Sadržaji broda:  7 restorana, 20 barova, 4D bioskop, kuglana,  wellness, fitnes sala, sauna, tursko kupatilo,  jakuzzi kade, zatvoren bazen sa staklenim pokretnim krovom, kompleks glavnog bazena, višenamenski sportski teren i  staza za trčanje na otvorenom. Teatar, Casino, disko klub, deo za internet...

Izvor: https://www.msccruises.com/en-gl/Cruise-Ships/MSC-Preziosa.aspx

t3_47113.jpgt3_47115.jpgt3_47889.jpgt3_47890.jpgt3_47891.jpgt3_47892.jpgt3_47893.jpgt3_47894.jpgt3_47895.jpgt3_47896.jpgt3_47897.jpgt3_47898.jpgt3_47899.jpgt3_47900.jpgt3_47901.jpgt3_47902.jpg

NAPOMENE:

 • Postoji mogućnost rezervisanja trokrevetne/četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC (Posebni uslovi o putovanju);
 • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika morima;
 • Ako gosti u vreme ručka koriste neki od izleta ili slobodno vreme provedu van broda brodar neće poslužiti ručak;
 • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika toku putovanja, a uz saglasnos tpredstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa;
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja;
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i posebnim uslovima  plovidbe brodara MSC ;
 • Sviputniciprepolaskanaputmorajuse upoznatisapropisanimpravilimaponašanjazemljeukojuputuju;
 • Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska;
 • Raspored sedenja u autobusu vrši se po redosledu prijave;
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;
 • Kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 putnika;
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava;
 • Program br. 3 od 06.09.2016.

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010.

 

BOŽIĆNA ATMOSFERA NA DUNAVU - 30.11. - 05.12.2016. - od 399€

„Božićna atmosfera na Dunavu“ 

 

Posete Božićnim marketima, uz vino, muziku i šoping ture!

Uživajte u brojnim kulturnim dešavanjima i zabavi na brodu “Princeza Izabela”

 

Budimpešta - Bratislava – Dirnštajn - Melk - Beč

Polazak iz Beograda - 30. Novembar 2016.

paket aranžman,  autobus + brod  (6 dana, 5 noćenja)     

                                                                                                                            

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 30. nov.  SREDA : BEOGRAD - BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga kod bloka 42 (preko puta Buvljaka) u 07.00h. Vožnja kroz Mađarsku, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obaveznih carinskih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu oko 14.00 h. Ukrcavanje na brod “Princess Izabela” Nakon smeštaja u kabine, obilazak broda i upoznavanje sa posadom uz piće dobrodošlice. Nakon toga polazak na panoramski obilazak Budimpešte u pratnji vodiča: Trg heroja, Andraši bulevar, Bazilika Sv. Ištvana, Parlament, Ribarska tvrđava, Brdo Sv. Gelerta, Citadela... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Večera. Večernji program na brodu. Noćenje.

Dan Luka Dolazak Polazak
1 . dan Sreda, 30. nov. Budimpešta-Mađarska   -
2. dan Četvrtak,  01. dec. Budimpešta-Mađarska - 14:00
3. dan Petak, 02. dec. Bratislava-Slovačka 07,00 14:00
 4. dan Subota,  03. dec.

Durštajn-Austrija

Melk –Austrija

05:00

15.00

11.00

23.00

5. dan Nedelja, 04. dec Beč-Austrija 07.00 -
6 .dan Ponedeljak, 05. dec. Beč -Austrija - 10.00

2.dan, 01. dec.  ČETVRTAK :  BUDIMPEŠTA -  Mađarska

Nakon doručka, šetnja do najveće i najpoznatije zatvorene gradske pijace, koja datira sa kraja 19-og veka, gde će Vam shopping apetiti eksplodirati. Slobodno vreme i nastavak šetnje do trga Vörösmarty koji se u vreme Božića pretvara u Božićno selo prepuno malih koliba koje čine čarobni Božićni vašar. Mirisi kuvanog vina i tradicionalnih kolača učiniće da doživite božićnu atmosferu u pravom svetlu. Povratak na brod, ručak. Isplovljavanje broda i početak plovidbe ka Bratislavi, sa prolaskom kroz čuvenu branu Gabčikovo”. Čaj i kolači u pet. Slobodno vreme za uživanje na brodu. Večera. Noćenje.

3.dan, 02. dec.  PETAK : Bratislava - Slovačka

Nakon doručka, panoramski obilazak grada  Bratislave u Old-timer vozu koji će se završiti u centru grada. Obilazak Trga Marije Terezije, Parlamenta, Gradske kuće, Opere, Univerziteta, Krunidbene katedrale, palate Grasalkovič…Slobodno vreme i poseta najvećem Božićnom marketu u Starom gradu, koji će specijalno biti osvetljen za pomenutu priliku. Povratak na brod. Ručak. Isplovljavanje broda i početak plovidbe prema Vahau dolini, jednom od najlepših predela na gornjem toku Dunava. Čaj i kolači u pet. Popodnevno uživanje u plovidbi. Večera. Noćenje.

4.dan, 03. dec.  SUBOTA : Dirštajn, Melk - Austrija

Doručak. Pristajanje broda u luku u mestu Dirštajn.  Pešačka tura kroz Dirnštajn, mesto u kojem je bio zarobljen čuveni “Ričard Lavlje Srce“. Razgledanje završavamo posetom i koncertom u Katedrali. Povratak na brod i nastavak plovidbe ka mestu Melk. Ručak na brodu, slobodno vreme. Po dolasku u gradić autobusko razgledanje mesta u pratnji vodiča, poseta čuvenom benedikainskom manastiru  u Melku, koji predstavlja jedan od najznačajnijih parohijskih zdanja u Austriji i vrhunac barokne umetnosti Austrije, osnovano od strane prve dinastije vladara. Sobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Kapetanova gala večera. Nastavak plovidbe ka Beču. Noćenje.

5.dan, 04. dec.  NEDELJA : Beč - Austrija

Pristajanje broda u luku  oko 07.00 h. Doručak. Nakon doručka autobusko razgledanje Beča, kao i organizovana poseta Božićnom selu smeštenom na trgu „Rathausplatz“ ispred gradske skupštime. Beč je u vreme Božićnih praznika najposećeniji grad Evrope. Razlog za to predstavljaju mnogobrojna Božićna sela koja se u tom periodu mogu pronaći u gradu. Nakon slobodnog vremena za degustaciju specijaliteta odlazak u drugo po veličini selo koje je postavljeno na Marija Terezija trgu. Povratak na brod. Ručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima mogućnost fakultativne posete Kocertu klasične muzike (MozartStrauss)  u „Auersperg Palace-u“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

6. dan, 05. dec.  PONEDELJAK : Beč -Beograd

Doručak. Napuštanje broda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada. Polazak za Beograd u 14.00h. Vožnja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

     CENA:  449 €   399 € first minute do 30.09.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Krstarenje (6 dana/5 noći) brodom „Princess Izabela“   na relaciji Budimpešta (Mađarska) – Bratislava (Slovačka) -  Dirštajn (Austrija) – Melk (Austrija) – Beč (Austrija);
 • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama na neptun deku (donja paluba)  tokom krstarenja;
 • Puni pansion (doručak , ručak, večera, popodnevni čaj i keks). Doručak po principu otvorenog bufe-a, ručak i večera se služe  po  sistemu izbornog menija (izbor od četiri jela);
 • Kapetanova gala večera(jednom u toku krstarenja izborni meni 5 jela i aperitiv piće);
 • Zabavni i muzički program tokom krstarenja;
 • Besplatna kafa, čaj, voda 24h
 • TV sa satelitskim kanalima u kabinama
 • Besplatan Wi-Fi internet pristup na celom brodu;
 • Večernji snack (krekeri, kanapei i slicno) – servirano u Baru oko 22.30h.
 •   Prevoz turističkim autobusom sa minimum 15 sedišta (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu;
 •   Razgledanje prema programu u pratnji vodiča - pratioca;
 •   Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;
 •   Usluge iskusnog Kruz menadžera na brodu; 
 •   Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Obavezne lučke takse (50 €) koje se plaćaju prilikom uplate aranžmana;
 • Obezna napojnica u iznosu od 5€ po danu po osobi;
 • Obavezno Međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana  u iznosu od 1.020 rsd za uzrast od 18-70 god,  deca do 18. god imaju  popust 50%, lica iznad 70. god  2.041 rsd. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta a refundacija se vrši po povratku.
 • Pića na brodu,  osim vode za piće i filter kafe s kojim se putnici sami poslužuju iz termosa u lobiju broda;
 • Fakultativni izlet u organizaciji Brodara (Koncert klasične muzike u Beč-u);
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, kupovine u brodskim prodavnicama...

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 prozorsku kabinu na brodu  100€;
 • Doplata za 1/2 prozorsku kabinu na Saturn deku (srednja paluba) 30€ po osobi;
 • Doplata za 1/2 prozorsku kabinu sa francuskim balkonom na Orion deku (gornja paluba) 80€ po osobi;
 • Doplata za 1/2 Svit kabinu sa francuskim balkonom na Orion deku (gornja paluba) 100€ po osobi;
 • Dete  do 12 godina u pratnji jedne punoplatežne osobe ostvaruje popust od 100€ u autobusu, krevet u dvokrevetnoj kabini na brodu.
 • Popust za sopstveni prevoz 50€ po osobi.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

GOTOVINSKI:

 • prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

NA RATE:

 • uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
 • uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate i Diners na 3 rate bez kamate;
 • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS BRODA:

Brodska kompanija:          CruiseAway ApS

Brod:                                     MS Princess Isabella;        

Godina izgradnje:              2002.god, renovirana 2011. god;     

Dužina:                              125,5 m;

Broj putnika:                      170;       

Broj paluba:                        4 putničkih;

Sadržaji broda:  Panoramski restoran, panoramski kafe, fitnes sala, biblioteka, soba za kartanje, lobi sa recepcijom, dek za sunčanje, prodavnica na brodu, frizerski salon, prostorija za pušače.

Izvor: http://www.riseday.net/isabella/about

t3_48020.jpgt3_48070.jpg

NAPOMENE:

 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara CruiseAway ApS  (Posebni uslovi o putovanju);
 • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika rekama;
 • Ako gosti u vreme ručka koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, Brodar neće poslužiti ručak;
 • Svakapromenaprogramaputovanjastranesamogputnikautokuputovanja, auzsaglasnostpredstavnika agencijenepredstavlja izmenu ugovorenog programa;
 • Organizatorputovanjazadržavapravo izmeneprogramaputovanja;
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja kao i posebnim uslovima  plovidbe brodara CruiseAway ApS;
 • Sviputniciprepolaskanaputmorajuse upoznatisapropisanimpravilimaponašanjazemljeukojuputuju;
 • Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska;
 • Raspored sedenja u autobusu pravi se po redosledu prijave;
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,   dobijenih od strane zaposlenih agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;
 • Program je rađen na bazi minimum 30 putnika;
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava.
 • Program br. 1 od 18.08.2016.

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010. I brodara CruiseAway

ZIMA NA SUNČANOM MEDITERANU - 03.02. - 12.02.2017. - od 369€

„Zima na sunčanom Mediteranu 

Savona - Marsej - Barselona - Palma - Rim – Činkve Tere - Đenova

Polazak iz Beograda - 03. Februar 2017. paket aranžman  autobus + brod  (10 dana, 7 noćenja)                                                                                                                                 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 03. feb.  PETAK : BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda sa parkinga kod bloka 42 u 16.00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obaveznih carinskih formalnosti.

2.dan, 04. feb.  SUBOTA :  SAVONA -  Italija

Dolazak u Savonu u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnoste. Ukrcavenje na brod Costa Diadema. Slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorijama. Uživanje u brodskim aktivnostima. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 17.00h.  Večera. Noćenje.

                                                                                                     Plan plovidbe

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

1. dan

SUBOTA, 04. feb.

Savona - Italija

 

17:00

2. dan

nedelja,  05. feb.

Marsej – Francuska

08:00

17:00

3. dan

ponedeljak, 06. feb.

Barselona – Španija

09:00

19:00

4. dan

utorak,  07. feb.

Palma - Španija

08:00

17.00

5. dan

sreda, 08. feb.

Plovidba

-

-

6 .dan

četvrtak, 09. feb.

Ćivitavekija/Rim - Italija

08.00

19.00

7. dan

petak, 10. feb.

La Specija – Italija

09.00

20.00

8.dan

subota, 11. Feb

Savona - Italija

07.00

-

3.dan, 05. feb.  NEDELJA : MARSEJ - Francuska

Pristajanje broda u luku oko 08.00h -  Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog obilaska Marseja. Ova poznata luka i drugi po veličini grad u Francuskoj oduševiće svakog posetioca srednjovekovnim građevinama, uličnim pejzažima i dinamičnim duhom, bazilika “Notre Dame de la Grade” i nekadašnji zatvor poznat kao francuski Alkatraz. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Isplovljavanje broda predviđeno je za 17.00 h Večera, slobodno vreme. Noćenje.

4.dan, 06. Feb.  PONEDELJAK :   BARSELONA  - Španija

Pristajanje broda u luku oko 09.00h Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u Barselonu. Od znamenitosti Barselone svakako treba videti: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine - zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, Gotska četvrt...  Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 19 h. Večera, slobodno vreme. Noćenje.

5.dan, 07. Feb.  UTORAK : PALMA - Španija

Pristajanje broda u luku oko 08.00h  - Palma de Mallorca je grad i luka smešten na ostrvu Majorka, i glavni grad španske autonomne zajednice Baleari. Poznato je špansko i evropsko turističko  odredište. Pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, ekstravagantnih vila, ekskluzivnih plaža i svih pratećih sadržaja koji danas čine vrhunsku turističku ponudu. Majorku, kao kraljicu evropskog turizma, krasi izvanredan pejzaž, duge peščane plaže, borove šume, planinski venci koji se uzdižu do 2.300 m nadmorske visine i ambijent koji joj je doneo ime Kraljica Mora  Isplovljavanje broda iz luke predviđeno za 17.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje

6. dan, 08. Feb.  SREDA : Dan na moru

Brod će ploviti teritorijalnim vodama Španije, Francuske i Italije u pravcu rimske luke Ćivitavekije. Costa Diadema je elegantno urađen  brod u italijanskom stilu.  Brod poseduje: 5 restorana,  13 barova,  5 masažnih kada, 4 bazena-uključujući i bazen za decu. "Samsara Spa" (wellness centar na preko 6000 m2 sauna, sala za  trening,  tursko  kupatilo,  solarijum,  sportski  teren, korišćenje uz doplatu),  staza  za  trčanje,  pozorište  na  2  nivoa,  4D  bioskop,  kazino, diskoteka, zabavni park za decu: virtual world, play-station klub, grand prix simulacije...

7.dan, 09. feb.  ČETVRTAK : ĆIVITAVEKIJA, RIM - Italija

Pristajanje broda u luku oko 08.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog obilaska Rima: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana „Di Trevi“, Panteon, Trg Navona... Koloseum, brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Slobodno vreme. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 19.00h.  Večera. Noćenje.

8. dan, 10. feb.  PETAK : LA SPECIJA – Italija

Pristajanje broda u luku oko 09.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u nacionalni park  “Cinque Terre” u čijem je sastavu pet živopisnih naselja smeštenih u ligurijskoj provinciji La Specia Vernazza, Corniglia,  Monterosso al Mare, Manarola, Riomaggiore. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozijim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta.  Nakon obilaska živopisnih kamenih sela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Isplovljavanje broad iz luke predviđeno je za u 20.00 h. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

9.dan,  11. Feb.  SUBOTA: SAVONA – ĐENOVA – SERAVALLE,  Italija

Brod uplovljava u luku oko 07.00 h. Nakon doručka napuštanje broda. Nastavak programa do Đenove obilazak grada i slobodno vreme.  Nastavak putovanja ka obližnjem tržnom centru Seravalle. Nakon pauze nastavak ka Beogradu sa pauzama radi odmora.

10.dan,  12. Feb.  Nedelja: BEOGRAD -  Srbija

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA:399 €    First minute do 30.11.2016. CENA: 369 € 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         Krstarenje (8 dana/7noći) kruzerom Costa Diadema na relaciji Savona (Italija) – Marsej (Francuska) -  Barselona (Španija) – Palma (Španija) – Ćivitavekija (Italija) – La Specija (Italija);

·         Smeštaj u dvokrevetnim kabinama unutrašnje  kategorije IC tokom krstarenja;

·         Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok i ponoćna zakuska).  Svi obroci se služe ili po  sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;

·         Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne tipove živih muzika, disko club, karaoke...

·         Korišćenje bazena, fitnes sale, džoging staze i hidromasažne kade (jacuzzi) na lido palubi;

·         Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;

·       Prevoz turističkim autobusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu;

·       Uslugu vodiča –  tokom putovanja;

·       Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·         Obavezne lučke takse (140 €) koje se plaćaju prilikom uplate aranžmana;

·         Obavezne napojnice koje se plaćaju na brodu i iznose 70 € po odrasloj osobi, deca mlađa od 4 godina ne plaćaju napojnice, deca od 4 do 14 godina plaćaju 50% iznosa.;

·         Obavezno Međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana  u iznosu od 1.213 rsd za uzrast od 18-70 god,  deca do 18. god imaju  popust 50%, lica iznad 70. god 2.426  rsd. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta a refundacija se vrši po povratku, kod osiguravajuće kuće.

·         Pića na brodu, uključujući i vodu za piće, osim vode i napitaka tokom doručka s kojim se putnici sami poslužuju iz termosa u restoranu  u kom se poslužuju obroci po sistemu bifea;

·         Svakodnevne fakultativne izlete u organizaciji Brodara (informacija na info desk-u broda);

·         Programe  u posebnom prostoru na brodu Costa Samsara Spa, gde putnici mogu da se opuste uživajući u raznim  vrstama  masaža, turskom kupatilu, sauni, hidromasažnim kadama...

·         Korišćenje sportskog terena na brodu;

·         Korišćenje mini bara u kabini i hotelima;

·         Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini);

·         Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...

POPUSTI I DOPLATE:

·       Doplata za 1/1 kabinu na brodu  50% u unutrašnjo kabini Clasic;

·       Doplata za prozorsku kabinu Clasic na brodu   99€ po osobi;

·       Doplata za balkonsku kabinu Clasic   170€ po osobi;

·       Popust za 3. i 4. odraslu osobu  100 €;

·       Dete(-ca) od 2 do 18 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 170  € u unutrašnjoj kabini, odnosno 260  € u prozorskoj kabini i 320€ u balkonskoj kabini od cene aranžmana i ima sedište u autobusu, krevet u trokrevetnoj, odnosno četvorokrevetnoj kabini na brodu.

·       Popust za sopstveni prevoz 50 €;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

·       Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

GOTOVINSKI:

·       Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

NA RATE:

·       Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;

·       Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate i Diners na 3 rate bez kamate;

·       Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS BRODA:

Brodska kompanija:          Costa Croisere

Brod:                                     Diadema;             

Godina izgradnje:              2014.god;             

Dužina:                                306 m;   

Broj putnika:                       4.947;    

Broj paluba:                        14 putničkih;

Sadržaji broda:  7 restorana, 15 barova, 4D bioskop, ,  wellness, fitnes sala, sauna, tursko kupatilo,  jakuzzi kade, zatvoren bazen sa staklenim pokretnim krovom, kompleks glavnog bazena, višenamenski sportski teren i  staza za trčanje na otvorenom. Teatar, Casino, disko klub, deo za internet...

Izvor: http://www.costacruise.com/usa/costa_diadema.html

t3_48333.jpgt3_48334.jpgt3_48335.jpgt3_48341.jpgt3_48342.jpgt3_48343.jpgt3_48345.jpgt3_48346.jpgt3_48348.jpgt3_48350.jpgt3_48351.jpgt3_48352.jpgt3_48353.jpgt3_48354.jpgt3_48355.jpgt3_48357.jpgt3_48358.jpgt3_48359.jpg

NAPOMENE:

·         Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara Costa Croisere (Posebni uslovi o putovanju);

·         Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika morima;

·         Na moguće doplate za gorivo, primeniće se opšti uslovi Brodara Costa Croisere;

·         Ako gosti u vreme ručka koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, Brodar neće poslužiti ručak;

·         Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika   Agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa;

·         Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti);

·   Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i posebnim uslovima  plovidbe brodara Costa Croisere ;

·         Deci do 7 meseci starosti nije dozvoljen boravak na brodu;

·         Putnicima koj koriste sopstveni prevoz, nismo u mogućnosti da pružimo razgledanje gradova kod autobuskog dela prema programa;

·         Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju;

·         Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;

·         U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska;

·      Napomene vezane za raspored sedenja u autobusu: Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate;

·     Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,   dobijenih od strane zaposlenih Agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;

·         Program je rađen na bazi minimum 40 putnika;

·         Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava.

·         Program br. 1 od 26.08.2016.

 

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010. Kao I specijalni uslovi brodara Costa Croisere

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Supernova, licenca OTP 343/2010.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.